Головна Новини Суспільство Війна з Росією Міноборони Росії відреагувало на ситуацію в Бєлгородській області
commentss НОВИНИ Всі новини

Міноборони Росії відреагувало на ситуацію в Бєлгородській області

Росія стверджує, що знищила усі угрупування, які зайшли на територію Бєлгородської області, однак військові РДК і легіону "Свобода Росії" іншої думки.

23 травня 2023, 16:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

РДК і легіон "Свобода Росії" 22 травня увійшли в прикордонну до України Бєлгородську область. На такі дії російських військових-повстанців майже через добу відреагувало міністерство оборони РФ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на росЗМІ.

Міноборони Росії відреагувало на ситуацію в Бєлгородській області

Міноборони Росії відреагувало на ситуацію в Бєлгородській області

Корпус та легіон, які складаються з військових, що воюють на боці України проти Путінського режиму опублікували відео, що вони знаходяться у кількох населених пунктах РФ. Такі повідомлення викликали паніку у жителів прикордонних до України територій Росії та керівництва Кремля.

Міноборони Росії відреагувало на присутність РДК і легіону "Свобода Росії" лише через добу та вказали, що нібито Україна таким чином вдається до "терористичних акцій". Окрім того, міністерство оборони РФ стверджує, що розгромило всі "націоналістичні угрупування", які увійшли на територію Росії.

"В ході контртерористичної операції у Білгородській області націоналістичні формування були заблоковані та розгромлені", — повідомило Міноборони Росії та додали, що "залишки націоналістів відкинуто з Білгородської області на територію України, знищено понад 70 терористів, 4 БМП та 5 пікапів".

Попри такі заяви Міноборони Росії РДК і легіон "Свобода Росії" повідомили, що продовжують звільняти Бєлгородську область, а російська армія не змогла протистояти повстанцям. Окрім того, російські угрупування повстанців повідомили, що в майбутньому будуть організовані нові рейди на територію РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що заступника голови Ради безпеки Росії Дмитрій Медведєв різко висловився про російських повстанців, які зайшли на територію Бєлгородської області.

Також "Коментарі" писали про слова радника міністра оборони України, який вказав, що інцидент у Бєлгороді не буде останнім.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/203485
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини