Головна Новини Суспільство Війна з Росією Інцидент у Бєлгороді не буде останнім – радник міністра оборони
commentss НОВИНИ Всі новини

Інцидент у Бєлгороді не буде останнім – радник міністра оборони

Вдалі дії українських військових надихають повстанців в Росії повстати проти Кремлівського режиму, пояснює входження на території Брянської області російських військових радник міністра оборони.

23 травня 2023, 12:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Радник міністра оборони України Юрій Сак прокоментував події, які відбуваються у Бєлгородській області Росії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Guardian.

Інцидент у Бєлгороді не буде останнім – радник міністра оборони

Батальйон "Свобода Росії". Фото з відкритих джерел

На думку Юрія Сака перебування на території Російської Федерації визвольних батальйонів російських військ мало відбутись раніше.

"Для нас досить дивно, що російським повстанцям і російським партизанам знадобилося стільки часу", — говорить Сак.

Радник міністра оборони України додає, що ймовірно переломним моментом стала загибель понад 200 тис. російських солдатів і тепер повстанці РФ активізувались у своїх спробах позбутись терористичного режиму, який захопив владу у Росії.

Сак вважає, що українські військові показали необхідність і можливість по справжньому протистояти російському режиму  таким чином вплинули на громадян Росії, які потерпають від режиму Кремля.

"Ми впевнені, що це надихнуло російських партизанів і тих російських громадян, які сподіваються щось змінити і не хочуть бути частиною цього злочину агресії. Росіяни, які не хочуть бути пов'язаними з цим тероризмом", — пояснює Юрій Сак, що, ймовірно, вказую на майбутні подібні дії з боку російських повстанців.

Радник Резнікова пояснює, що мета дій російських добровольчих батальйонів була сформована в момент їх входу на територію РФ, адже вони заявляють про необхідність демілітаризації цієї частини Росії. Такі дії відповідають і українським цілям, щоб мати безпечну зону поблизу своїх кордонів, зазначає Сак.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що налякані контрнаступом ЗСУ жителі Росії записали звернення до влади.

Також "Коментарі" писали, що українські військові збили російський вертоліт поблизу Нью-Йорка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини