Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські військові збили російський вертоліт поблизу Нью-Йорка
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські військові збили російський вертоліт поблизу Нью-Йорка

Російські окупанти з вертольота Мі-24 намагались обстріляти селище Нью-Йорк, однак були збитті українськими силами.

23 травня 2023, 12:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Українські військові збили ворожий російський вертоліт Мі-24 поблизу селища Нью-Йорк, що на Донеччині. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Facebook 24 ОМБр імені короля Данила.

Українські військові збили російський вертоліт поблизу Нью-Йорка

Російський вертоліт Мі-24. Фото з відкритих джерел

У 24 окремій механізованій бригаді зазначають, що російські військові з гелікоптера намагались здійснити вогневе ураження селища Нью-Йорк, однак був збитий влучним пострілом з ПЗРК "Ігла" одним зі стрільців-зенітників українського дивізіону. Після влучання по ворожому вертольоту Мі-24, він упав поблизу Горлівки, яка перебуває під тимчасовою окупацією російських військ.

Нагадаймо, що у 2021 році Верховна Рада України повернула історичну назву для селища міського типу Нью-Йорк. Поселення було засноване у 1892 році німецькими колоністами та практично всю свою історію місто мало назву Нью-Йорк, поки у 1951 році його не перейменувало радянське керівництво на Новгородське. Селище розташоване у Донецькій області за 38 км від міста Донецьк.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що злякані жителі Бєлгородської області звертаються до російської влади з проханням надати їм зброю перед українським контрнаступом. За їх  словами, вони розуміють, що російська армія не зможе їх захистити нібито від атак української армії. Відповідний відеозапис потрапив у мережу.

Також "Коментарі" писали про російських військових, які воювали в Україні та побились в літаку. Пасажири стверджують, що п'яні солдати щось не поділили, а невелика сутичка невдовзі переросла у бійку. Бортпровідниця намагалась заспокоїти російських солдатів та зверталась за допомогою до їх колег, щоб вирішити цей інцидент у літаку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини