Головна Новини Суспільство Війна з Росією Лайкав в "Однокласніках": засудили шанувальника "руського міра"
commentss НОВИНИ Всі новини

Лайкав в "Однокласніках": засудили шанувальника "руського міра"

До умовного терміну

9 березня 2023, 11:01
Поділіться публікацією:

До п'яти років ув'язнення засуджено мешканця Запоріжжя, який лайкав в забороненій мережі "Однокласнікі" пости з підтримкою агресії Росії проти України. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію пресслужби Жовтневого районого суду Запоріжжя. Враховуючи визнання провини підсудним та укладання угоди зі звинуваченням, реальний термін позбавлення волі йому замінено на умовний.

Лайкав в "Однокласніках": засудили шанувальника "руського міра"

В "Однокласніках" збираються шанувальники "руського міра"

Як сказано в повідомленні суду, шанувальника "руського міру" засуджено до 5 років, без конфіскації майна зі звільненням від відбування покарання з випробуванням 1 рік.

– Такий вирок винесено судом за неодноразове вподобання матеріалів у соціальній мережі "Одноклассники", в яких містяться виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії російської федерації проти України та тимчасової окупації частини території України розпочатої у 2014 році (ст.436-2 ч.2 КК України), — сказано в повідомленні пресслужби суду. — Відповідно до ст.12 КК України зазначений злочин є нетяжким, тому завдяки беззастережному визнанню своєї провини, обвинувачений зміг укласти угоду з прокурором, за умовами якої сторони домовилися про покарання.

Відповідно до ч.1 ст.475 КПК України, якщо суд переконається, що угода може бути затверджена, він ухвалює вирок, яким затверджує угоду і призначає узгоджену сторонами міру покарання.

Нагадаємо, що сьогодні рашисти завдали масованого ракетного удару по Україні. В ЗСУ пояснили, чому раніше такого удару не було. Під час ракетної атаки в Україну 9 березня Росія застосувала різні типи ракет, зокрема шість ракет "Кинджал". Для запуску "Кинджалів" використовувалися "літаки різних типів, стратегічної дальньої авіації, ті ж самі МІГ31 і так далі". 

Внаслідок ракетної атаки частина населених пунктів залишилася без електрики, у деяких містах відзначаються перебої з роботою мережі Інтернет.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

morrison

9 березня 2023, 11:20

Встречаются два журналиста – американский и советский. Американец говорит: «У вас в СССР нет свободы слова. Вот я в Америке могу выйти к Белому дому и кричать «Рейган дурак!». Советский коллега отвечает: «Это у нас-то нет свободы слова?! Я тоже могу выйти на Красную площадь и кричать «Рейган дурак!».©


Новини