Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ розповіли, чому таких ракетних атак, як сьогодні, по Україні ще не було
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ розповіли, чому таких ракетних атак, як сьогодні, по Україні ще не було

Юрій Ігнат розкрив подробиці про ракетний удар 9 березня

9 березня 2023, 10:48 comments3963
Поділіться публікацією:

Під час ракетної атаки в Україну 9 березня Росія застосувала різні типи ракет, зокрема шість ракет "Кинжал". Як передає видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

У ЗСУ розповіли, чому таких ракетних атак, як сьогодні, по Україні ще не було

Юрій Ігнат. Фото: з відкритих джерел

"Атака справді масштабна, і справді так от уперше з таких різних типів ракет, ми бачимо "Кинджалів" цього разу шість. Тому власне, це така атака, ну-ну, не пригадаю, якщо чесно", — заявив Юрій Ігнат.

За його словами, для запуску "Кинджалів" використовувалися "літаки різних типів, стратегічної дальньої авіації, ті ж самі МІГ31 і так далі".

Спікер додав, що загалом було випущено 81 ракету.

Росія під час атаки 9 березня випустила по Україні 81 ракету та 8 дронів-камікадзе. Здебільшого міст лунали гучні вибухи. Внаслідок ракетної атаки частина населених пунктів залишилася без електрики, у деяких містах відзначаються перебої з роботою мережі Інтернет.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на промову Володимира Зеленського під час зустрічі з генсеком ООН російські окупанти відповіли ракетними ударами.

Також видання "Коментарі" повідомляло – битва за Бахмут продовжує залишатися однією з топ-тем не лише українських, а й закордонних ЗМІ, політиків, чиновників та аналітиків. Так генсек НАТО Єнс Столтенберг прогнозує захоплення цього міста російськими окупаційними військами найближчими днями. А аналітики американського Інституту вивчення війни (ISW) припускають, що загарбники не зможуть розвинути успіхи та просунутися далі, навіть якщо візьмуть Бахмут. Експерти розповіли виданню "Коментарі", що продемонструвала битва за це місто та Донбас загалом, а також спрогнозували, як ситуація на фронтах може розвиватися в найближчому майбутньому.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

сова-сова

10 березня 2023, 02:14

антиБандерЛох, ти підор мокрожопий де наше зе сбу йоб вашу мать

антиБандерЛох

9 березня 2023, 17:21

смерть бандеровским пидарасам - пиндоским подстилкам, эти йододефицитные не должны больше размножаться.

Максим

9 березня 2023, 15:45

Ігор, ... згоден 100%

Сергій

9 березня 2023, 13:28

Кравцев Сергей -- про що ця стаття !!!?? Може хвате писати " хуйню ні про що" ??

Ігор

9 березня 2023, 11:20

Які ж будуть атаки після спільного святкування з великим братом великодня, травневих шашликів і побэдобэсыя? Якби ж Зерошенко не брехали про реформи, а справді їх проводили. Якби ж з початку незалежності відмовились від братнього потягу один до одного. Перейшли на ж/д колію, як у ЄС. Росія б мала проблеми з логістикою.


Новини