Головна Новини Суспільство Війна з Росією Курйоз: російський пропагандист у прямому ефірі показав переміщення колони окупантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Курйоз: російський пропагандист у прямому ефірі показав переміщення колони окупантів (ВІДЕО)

Нещодавно саме в Алчевську наші воїни завдяки HIMARS знищили склади загарбників

12 липня 2022, 17:24 comments1461
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Російський пропагандист у прямому ефірі телеканалу показав рух колони окупантів. Про це пише Центр стратегічних комунікацій Збройних сил України у своєму офіційному Telegram-каналі.

Курйоз: російський пропагандист у прямому ефірі показав переміщення колони окупантів (ВІДЕО)

Армія РФ

Як пише СтратКом, пропагандист євгеній піддубний на шоу скабеєвої у прямому ефірі показав переміщення колони російської артилерії вулицями окупованого Алчевська.

"Це було о 12:09, і це відео відразу ж було передано нашим розвідникам. Що особливо смішно, на той момент окупант на броні жестами намагався показати пропагандистам, що вони повні ідіоти", — зазначає СтратКом ЗСУ.

Зазначається, що нещодавно саме в Алчевську наші воїни завдяки HIMARS знищили склади загарбників.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що турецький фактор у російсько-українській війні: яка мета у Анкари і чи є ймовірність результативних переговорів. Туреччина не приєдналася до антиросійських санкцій, а російський бізнес знаходить свій притулок від санкцій у Туреччині. Докладніше про це ви можете прочитати у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що штурм провалився: у Генштабі назвали два напрямки , де окупанти тікали після атаки. ЗСУ відігнали росіян назад на Слов'янському та Харківському напрямку. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що феєрверк над Новою Каховкою : десятки загиблих рашистів та мінус ще один склад (ВІДЕО). У ЗСУ підтвердили знищення складу з боєприпасами у Новій Каховці. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" поінформував про те, що Зеленський жорстко відреагував на рішення Канади щодо турбіни для "Північного потоку-1" Росії. На думку Зеленського, у Москві сприймуть таке рішення виключно як вияв слабкості.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини