Головна Новини Суспільство Війна з Росією Куп'янськ – наш: над містом уже прапор України (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Куп'янськ – наш: над містом уже прапор України (ФОТО)

Ще одне важливе місто Харківської області повернулося під контроль України

10 вересня 2022, 10:35 comments1783
Поділіться публікацією:

Куп'янськ Харківської області звільнили від російських окупантів. ЗСУ взяли місто під свій контроль та опублікували відповідне фото з українським прапором. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на радницю голови Харківської облради Наталію Попову.

Куп'янськ – наш: над містом уже прапор України (ФОТО)

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

"Куп'янськ — це Україна. Слава ЗСУ! Фото зі сторінки 92-ї опубліковано 10 вересня!", — написала Наталія Попова.

На день раніше російські пропагандисти намагалися зобразити картинку, що українських віск ні поблизу Куп'янська, ні в самому Куп'янську немає. Для цього російські воїнкори в мережу закидали фото на тлі таблички Куп'янськ та говорили про те, що російські війська отримують підкріплення.

Найкращою відповіддю на тисячу слів російських пропагандистів є кілька фото українських захисників, які виклали у мережу фото та відео, що підтверджують, що над центральною частиною Куп'янська встановлено український прапор та місто взяти під контроль ЗСУ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російських військових зносить, як цунамі: радник голови Офісу президента Олексій Арестович розповів про ситуацію на Харківщині.                                                                                            

Також видання "Коментарі" повідомляло — Естонія, Латвія, Литва та Польща 19 вересня закриють в'їзд російським туристам із шенгенськими візами. Про що говорить це рішення? Наскільки воно виявиться болючим для країни-агресора? Чи є шанс, що так надійдуть інші європейські країни? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.

Куп'янськ – наш: над містом уже прапор України (ФОТО) - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини