Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кулеба критикує західні ЗМІ через інформацію про вибухи на Каховській ГЕС
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба критикує західні ЗМІ через інформацію про вибухи на Каховській ГЕС

Очільник МЗС розкритикував деякі західні ЗМІ за висвітлення підриву дамби на Каховській ГЕС.

6 червня 2023, 12:44 comments1060
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба розповів про своє обурення через деяку інформацію щодо підриву дамби на Каховській ГЕС. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Кулеби.

Кулеба критикує західні ЗМІ через інформацію про вибухи на Каховській ГЕС

Очільник МЗС України Дмитро Кулеба. Фото з відкритих джерел

Очільник МЗС розкритикував деякі західні ЗМІ, які у своїх повідомленнях написали, що "Київ і Москва звинувачують один одного" у підриві дамби Каховської гідроелектростанції.

"Це ставить факти та пропаганду в один ряд. Україна переживає серйозну гуманітарну та екологічну кризу. Ігнорувати цей факт означає грати в російську гру "не все очевидно", — зазначив Кулеба.

На думку Дмитра Кулеби такі дії західних ЗМІ грають на руку російській пропаганді, яка постійно намагається у своїх злочинних діях звинуватити Україну, або посіяти нерозуміння ситуації щодо будь-якого питання пов'язаного з війною.

Нагадаймо, що 6 червня російські війська підірвали дамбу Каховської ГЕС, чим спричинили затоплення близько 80 населених пунктів нижче від міста Нова Каховка.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про генерального прокурора України Андрія Костіна, який вважає підрив Каховської ГЕС міжнародним злочином. Окрім того, український прирівняв російську тактика "випаленої землі" з діями Гітлера. На його думку, Росія вчергове показала, як ставиться до мешканців тимчасово окупованих територій, яких хотіла спочатку приєднати до РФ, а тепер вбиває та лишає без дому.

Також "Коментарі" писали що очільник МЗС Великої Британії засудив злочинні дії Росії на Каховській ГЕС. Джеймс Клеверлі вказав, що найкращим виходом для Росії, це вивід військ з території України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

6 червня 2023, 12:04

Довіра обдуреного світу до найвеличнішого Брехуна Всесвіту падає. Це прогнозовано. Брехнею справедливість не відновлюють. Ще і руками корупованих розкрадачів власної країни. Чекаємо вибори у США. Зе це остаточний вирок Україні!


Новини