Головна Новини Суспільство Війна з Росією Куди потрібно відправити конфісковані активи Росії: опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Куди потрібно відправити конфісковані активи Росії: опитування

На які сфери в Україні слід спрямувати фінансові активи Росії, які зараз заблоковані країнами Заходу.

4 жовтня 2023, 17:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Після 24 лютого західні країни заморозили активи Росії на суму в понад 300 млрд доларів. Деякі союзники вважають, що ці гроші можуть бути передані Україні, яка страждає через російську агресію. Компанія Active Group провела соціологічне дослідження, щоб з’ясувати в українців, куди слід відправити ці кошти.

Куди потрібно відправити конфісковані активи Росії: опитування

Куди потрібно відправити конфісковані активи Росії. Фото з відкритих джерел

Більшість українців вважає, що російські активи слід залучити на відновлення інфраструктури. Цей варіант обрало 71,2% опитаних. За відновлення енергетики та енергоефективності проголосувало 65,9% українців. За варіант з розвитком безпеки і оборони підтримало 52,6% респондентів, а компенсації сім’ям загиблих – 48,5%.

Найменше українці бажають залучити конфісковані у Росії кошти на розвиток культури – 8,4%. Менш як 25% набрали варіанти про зниження податків, проведення реформ, захист навколишнього середовища, підтримка середнього та малого бізнесу.

Куди потрібно відправити конфісковані активи Росії: опитування - фото 2

Також Active Group запитали в респондентів, чи реально спрямувати російські конфісковані кошти на відновлення та розвиток України. 20,6% опитаних вказали, що Росія взагалі не компенсує втрат завданих у війні в Україні. Ще 53,4% вважають, що Москва компенсує всі економічні втрати, або певну їх кількість. 26% не змогли відповісти на це питання.

Куди потрібно відправити конфісковані активи Росії: опитування - фото 3

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, чи потрібно відправляти на фронт чоловіків, які уникають мобілізації: результати опитування.

Також "Коментарі" писали про соціологічне дослідження, яке показало, скільки українців йдуть у бомбосховище під час повітряної тривоги.Згідно з його результатами менш як 7% спускаються в укриття.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/pulsweek/316
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини