Головна Новини Суспільство Війна з Росією Скільки українців йдуть у бомбосховище під час повітряної тривоги
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки українців йдуть у бомбосховище під час повітряної тривоги

Соціологічно дослідження показало, як українці реагують на повітряну тривогу.

29 серпня 2023, 15:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Росіяни постійно завдають ударів по території України, зокрема російські ракети влучають у житлові будинки, школи та лікарні. 19 серпня відбулась чергова атака росіян. Цього разу постраждав Чернігів, де через російські ракети близько 200 українців отримали поранення. Соціологічна компанія Active Group опитала українців, що вони роблять під час повітряної тривоги.

Скільки українців йдуть у бомбосховище під час повітряної тривоги

Що роблять українці під час повітряної тривоги. Фото з відкритих джерел

Згідно з результатами опитування більшість українців – 42,9% респондентів вказали, що під час повітряних тривог нічого не роблять. У січні за цей варіант проголосувало 36,7% опитаних.

Другим за популярністю варіантом виявився "знаходжу місце між двома стінами" — 26,1%. Ще 18,6% респондентів обрали відповідь "сідаю подалі від вікна", а варіант "підхожу до вікна подивитись" вказало 3%. Лише 6,9% опитаних спускаються до бомбосховищ, як це рекомендує робити українська влада та служби ДСНС.

Скільки українців йдуть у бомбосховище під час повітряної тривоги - фото 2

Active Group також запитали, чи мають українці можливість потрапити до найближчого бомбосховища під час повітряної тривоги. 44,2% опитаних вказало, що можуть потрапити до бомбосховища, тоді як 45,7% відповіли, що не мають такої можливості. Ще 6,7% вказали, що не знають де знаходиться найближче укриття.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в українців кардинально змінилось ставлення до Дня Незалежності. Результати опитування цього року порівняли з показниками 2013 року.

Також "Коментарі" писали про соціологічне дослідження, яке вказало скільки українців святкує день народження під час війни та як саме його проводить у період російського вторгнення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/pulsweek/273
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Марійка

29 серпня 2023, 15:38

Спускають з квартири лише коли бачу повідомлення, що ракети на підході до моєї області. В інших випадках собі сижу і не турбуюсь, майже.


Новини