Головна Новини Суспільство події Чи святкують українці день народження під час війни: результати опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи святкують українці день народження під час війни: результати опитування

Соціологічне дослідження вказало скільки українців святкує день народження під час війни та як саме його проводить.

10 серпня 2023, 14:57
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Менш як 20% українців повноцінно святкували свої дні народження в Україні після російського повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на результати соціологічного дослідження компанії Active Group, яке було здійснено за допомогою онлайн-панелі SunFlower Sociology.

Чи святкують українці день народження під час війни: результати опитування

Чи святкують українці день народження під час війни

Опитування компанією Active Group здійснювалось 2 липня 2023 року. Респондентам було поставлено питання: "Чи святкували ви свій День народження після 24 лютого 2022 року?". Згідно з результатами соцдослідження 18,5% респондентів відповіли, що святкували. Ще 37,7% вказали, що святкували, але суто символічно. А 39% опитаних зазначили, що від початку повномасштабного вторгнення не святкували власний день народження.

Чи святкують українці день народження під час війни: результати опитування - фото 2

Компанія Active Group також опитала громадян України, як саме проходило святкування дня народження. Згідно з результатами 70,2% українців святкували власний день народження у сімейному колі, ще 10,5 відповіли, що провели його з друзями. Такі варіанти як на природі, в ресторані, у бомбосховищі, наодинці та організовувався спеціальний захід набрали 4% і менше.

Чи святкують українці день народження під час війни: результати опитування - фото 3

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що соціологічне дослідження показало, як українці сприймають дії Ольги Харлан, яка відмовилась потиснути руку російській фехтувальниці.

Також "Коментарі" писали про результати соціологічної компанії Active Group, яка провела дослідження щодо того, як українці ставляться до обмеження виїзду чоловіків за кордон. Понад 40% респондентів вказали, що заборона на виїзд для чоловіків шкодить економіці України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини