Головна Новини Суспільство Війна з Росією Куди окупанти стягують найбоєздатніші частини: Сирський назвав напрямок
commentss НОВИНИ Всі новини

Куди окупанти стягують найбоєздатніші частини: Сирський назвав напрямок

Сили оборони України продовжують вести наступальні дії на окремих напрямках, ворожі підрозділи чинять відчайдушний опір

16 червня 2023, 12:10
Поділіться публікацією:

Російське військове командування не готове миритися з просуванням українських захисників на Бахмутському напрямку, тому саме сюди переміщає найбільш боєздатні частини. Як передає портал "Коментарі", про це у телеграм повідомив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський.

Куди окупанти стягують найбоєздатніші частини: Сирський назвав напрямок

Олександр Сирський. Фото з відкритих джерел

Командувач зазначив, що ситуація поблизу Бахмута залишається вкрай напруженою.

"Незважаючи на наступ наших військ на півдні та втрату території та населених пунктів на цьому напрямку, противник продовжує переміщати окремі найбільш боєздатні частини на Бахмутський напрямок, поєднуючи ці дії з потужним артилерійським вогнем та ударами штурмової та армійської авіації по позиціях наших військ", — зазначив Олександр Сирський.

За його словами, незважаючи на тиск з боку окупаційної армії, українським захисникам вдається просуватися вперед, займаючи панівні висоти, відтісняючи ворожі війська на підступах до Бахмута. Саме тому ворог чинить запеклий опір.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому не варто чекати швидкого прориву – яке завдання ЗСУ вирішують зараз.

Також видання "Коментарі" повідомляло – все більше факторів, що натякають, а також явних фактів, що ЗСУ розпочали контрнаступальні операції. На цьому фоні президент США Джо Байден та британський прем'єр-міністр Ріші Сунак заявили про свою "непохитну підтримку" України і в черговий раз засудили жорстоку агресію Росії. Що відбувається зараз на фронтах і чого очікувати в найближчому майбутньому в ракурсі російсько-української війни? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини