Головна Новини Суспільство Війна з Росією Куба дозволила своїм громадянам воювати проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

Куба дозволила своїм громадянам воювати проти України

"Острів Свободи" дозволив кубинцям воювати на боці Росії, але за однієї умови

14 вересня 2023, 18:00 comments1620
Поділіться публікацією:

Посол Куби в Росії дезавуював попередні заяви своєї країни про заборону кубинським громадянам брати участь у війні проти України. Про це повідомляють "Коментарі".

Куба дозволила своїм громадянам воювати проти України

Куба тривалий час була союзницею СРСР

Як стверджують росЗМІ, Куба не виступає проти участі своїх громадян у війні проти України. Але ставить головну умову – укладання легального контракту, зазначив посол Куби у Москві.

За словами дипломата, затримані нещодавно у країні у справі про вербування найманців для війни в Україні — "шахраї та бандити", всі вони є громадянами Куби.

"Йдеться про поганих людей, які на підставі такого важливого питання, як військова операція, як відносини між нашими країнами, хочуть заробити гроші", — передають слова посла росЗМІ.

Нагадаємо, що раніше 17 людей, які брали участь у злочинній вербувальній мережі, були заарештовані на Кубі. Вони вербували кубинців до російської армії для участі у війні в Україні. Причому найманців знаходили як на "острові Свободи", так і в самій Росії.

Тим часом, США вводять санкції проти турецьких компаній за допомогу РФ. Росія спиралася на ці компанії Росія при імпорті "необхідних товарів подвійного призначення".

Зеленський може опинитися за одним столом із Лавровим уже наступного тижня. Зеленський, як і Лавров, планує бути присутнім на засіданні Ради безпеки ООН наступного тижня.

Маск зробив нову заяву щодо Криму та розкритикував Україну. Ілон Маск порівняв атаку української армії на Севастополь із нападом японських військ на Перл Харбор. Таким чином, американський бізнесмен намагався пояснити, чому він не включив інтернет-зв'язок Starlink у Криму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини