Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кривавий удар по Полтаві: кількість загиблих і поранених росте
commentss НОВИНИ Всі новини

Кривавий удар по Полтаві: кількість загиблих і поранених росте

Кількість поранених і загиблих внаслідок удару по Полтаві росте, повідомила Олена Зеленська

3 вересня 2024, 17:16
Поділіться публікацією:

Як повідомила у мереж Х перша леді Олена Зеленська, кількість загиблих через російській удар по Полтаві зросла до 47. При цьому поранених в наслідок удару вже 206.

Кривавий удар по Полтаві: кількість загиблих і поранених росте

Ракетний удар по Полтаві

"Це приголомшлива трагедія для всієї України. Ворог влучив у навчальний заклад і лікарню. Росія забирає в нас найцінніше — життя. Ніколи цього не забудемо", — заявила Зеленська.

При цьому РБК-Україні із посиланням на свої джерела повідомило, що Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження щодо ракетного удару по навчальному центру у місті Полтава у вівторок, 3 вересня. Втім, наразі невідомо.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що президент Володимир Зеленський підтвердив трагедію у Полтаві. За його словами, за попередньою інформацією, мова йде про понад 180 поранених та 40 загиблих. Президент підкреслив, що доручив провести повне та оперативне розслідування всіх обставин того, що сталося. Залучені всі необхідні служби до рятувальної операції. Була частково зруйнована одна з будівель Інституту звʼязку. Люди опинилися під завалами.

При цьому, як повідомляв портал "Коментарі", журналіст Юрій Бутусов відзначив, що про масове зібрання у Полтаві дізналась ворожа агентура, і у мережу одразу хтось виклав відео результатів удару з землі. "Ця людина, ймовірно, працює на ворога та контролює результати", — відзначив Бутусов.

На його думку, поки за нехтування заходам безпеки якийсь керівник показово не отримає покарання — втрату звання та реальний тюремний термін за службову халатність з важкими наслідками, сподіватись, що такі трагедії не повторяться, не доводиться.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини