Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський розповів жахливі подробиці прильоту двох балістичних ракет в Полтаві
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів жахливі подробиці прильоту двох балістичних ракет в Полтаві

В Полтаві ракети прилетіли в учбовий заклад і лікарню, багато загиблих

3 вересня 2024, 14:55
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський повідомив страшні подробиці трагедії, яка сталася 3 вересня в Полтаві.

Зеленський розповів жахливі подробиці прильоту двох балістичних ракет в Полтаві

Володимир Зеленський

За словами президента, за попередніми даними в Полтаві зафіксовано приліт двох балістичних ракет.

"Влучання по території учбового закладу і сусідньої лікарні. Була частково зруйнована одна з будівель Інституту звʼязку. Люди опинилися під завалами. Багатьох вдалося врятувати. Більш ніж 180 людей поранені. На жаль, багато загиблих. Станом на цей час відомо про 41 загиблого. Мої співчуття всім рідним та близьким", — повідомив Зеленський.

Президент підкреслив, що доручив провести повне та оперативне розслідування всіх обставин того, що сталося.

"Залучені всі необхідні служби до рятувальної операції. Я вдячний кожному й кожній, хто з перших хвилин після влучання допомагає людям, хто рятує життя", — повідомив Зеленський.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що 3 вересня в Полтаві була оголошена повітряна тривога, у місті лунали вибухи. Згодом у соцмережах почали з’являтися повідомлення про велику трагедію у місті. Зокрема, нардеп Мар’яна Безугла написала у Фейсбуці: "Полтава. Шикування в 128 бригаді нічому не навчило, ніхто не покараний, Залужний, Сирський, Павлюк все тоді "порішали". Маємо повторення і повторення трагедій. Де межа?"

При цьому активіст Сергій Наумович запитав на своїй сторінці про те, як можна збиратися великою кількістю на такому об’єкті.

У той же час ворожі пропагандистські ЗМІ повідомляють про те, що в Полтаві буцімто стався потужний вибух, який пов'язаний з ударом по училищу зв’язку. Кажуть, що удару було завдано, коли відбулося шикування. Пропагандистські ЗМІ пишуть про великі втрати.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини