Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ворожа агентура навела удар на Полтаву і знімала результати прильоту «з землі»
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворожа агентура навела удар на Полтаву і знімала результати прильоту «з землі»

В Полтаві було масове зібрання, на яке росіян навела агентура

3 вересня 2024, 15:09 comments15119
Поділіться публікацією:

Жоден керівник не був покараний за удари по казармах у Яворові, Миколаєві, УЦ Десна, де були масові жертви, заявив журналіст Юрій Бутусов.

Ворожа агентура навела удар на Полтаву і знімала результати прильоту «з землі»

Ракетний удар

Саме тому, каже він, не дивно, що масові зібрання продовжуються.

"Відповідальності ніякої нема, аналізу нема, і помилки, з яких влада не робить уроки, продовжуються і жертви множаться", — заявив журналіст.

Судячи з офіційних даних, каже Бутусов, в одному приміщенні військового інституту у Полтаві забрали одночасно щонайменше 250 людей.

"Я буваю на багатьох урочистих заходах на фронті — комбриги для нагородження збирають групи не більше 30-40 людей, або у бункерах, або у місцях, де непомітно ніяких скупчень, все робиться максимально швидко, і завжди все проходить без трагедій. Я був на зібранні одного батальйону, і точку збору дізнався за 15 хвилин до початку зборів у глухому лісі без жодного свідка навколо, з далеко розсередженим транспортом. Такі саме елементарні заходи безпеки можна і потрібно застосовувати усюди, для цього не треба якоїсь спеціальної освіти, і це очевидно усім", — говорить Бутусов.

За його словами, про масове зібрання у Полтаві дізналась ворожа агентура, і у мережу одразу хтось виклав відео результатів удару з землі.

"Ця людина, ймовірно, працює на ворога та контролює результати", — відзначив Бутусов.

На його думку, поки за нехтування заходам безпеки якийсь керівник показово не отримає покарання — втрату звання та реальний тюремний термін за службову халатність з важкими наслідками, сподіватись, що такі трагедії не повторяться, не доводиться.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що президент Володимир Зеленський підтвердив трагедію у Полтаві. За його словами, за попередньою інформацією, мова йде про понад 180 поранених та 40 загиблих.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини