Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кримські окупанти закликали завдати ударів по Одесі після пожежі у Севастополі
commentss НОВИНИ Всі новини

Кримські окупанти закликали завдати ударів по Одесі після пожежі у Севастополі

У помсту за удар по нафтобазі в Севастополі окупанти хочуть завдати удару по нафтоналивних сховищах Одеси

29 квітня 2023, 11:15
Поділіться публікацією:

Так звана "сенатор від Криму" Ольга Ковітіді, яку цитує The Insider, закликала завдати ударів по Одесі після пожежі на нафтобазі в анексованому росіянами Севастополі.

Кримські окупанти закликали завдати ударів по Одесі після пожежі у Севастополі

Ольга Ковітіді. Фото: з відкритих джерел

"Про атаку безпілотника ЗСУ на Севастополь та займання нафтобази в Козачій бухті. Часу „на повільні танці" у нас більше немає. Події потребують жорсткого рішення і дій у відповідь. Усі нафтоналивні сховища Одеси мають бути знищені. Стратегічне рішення про нейтралізацію Одеси як військової бази України має бути прийняте", – обурилася Ольга Ковітіді.

Варто зазначити, що Ковітіді з 2006-го по 2014 рік була депутатом Верховної Ради Автономної Республіки Крим, а після анексії почала співпрацювати з російськими окупантами. З того часу вона обіймає посаду "сенатора".

Нагадаємо, у ніч на 29 квітня невідомий безпілотник атакував резервуар із паливом окупантів у Козачій бухті Криму. Про це повідомив так званий "губернатор Севастополя" Михайло Развожаєв у себе в Telegram.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у квітні активізувалася тема Криму. Головне управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України оприлюднило відкрите звернення до всіх непокорених жителів тимчасово окупованого РФ українського Криму, подякувавши за якісну співпрацю та наближення поразки окупантів. Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що за п'ять-сім місяців півострів може бути звільнений. Кабмін затвердив зміни у плані заходів щодо реалізації Стратегії деокупації та реінтеграції тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя. А окупанти риють у Криму окопи. Про що каже актуалізація теми деокупації Криму? Як ситуація може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини