Головна Новини Суспільство Війна з Росією Крім втрати великої кількості військової техніки РФ зіткнулася із ще однією проблемою, - ЦНС
commentss НОВИНИ Всі новини

Крім втрати великої кількості військової техніки РФ зіткнулася із ще однією проблемою, - ЦНС

Армія РФ втратила багато військової техніки, а для її ремонту не вистачає механіків

14 червня 2023, 16:35
Поділіться публікацією:

У російської армії останнім часом значно зросла кількість підбитої військової техніки. Окупанти зіткнулися ще з однією проблемою – наразі не вистачає механіків для її ремонту, щоб оперативно знову відправити на фронт. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Центр національного спротиву.

Крім втрати великої кількості військової техніки РФ зіткнулася із ще однією проблемою, - ЦНС

Російський танк. Фото: з відкритих джерел

У звіті йдеться, що український контрнаступ створює великі проблеми для окупантів, адже ті втрачають дуже багато військової техніки, яку просто фізично не встигають лагодити.

Зазначається, що росіяни готуються поповнити нестачу техніки зняттям із консервації старих зразків озброєння. Також російським загарбникам не вистачає спеціалістів механіків, які зможуть відновити пошкоджену чи застарілу техніку.

У ЦНС наголошують, саме тому противник примусово залучає фахівців із ремонту та обслуговування військової техніки. Зокрема, у тимчасово окупованому Криму противник здійснює відбір автослюсарів на місцевих СТО.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Міноборони розповіли, як росіяни скористалися підривом Каховської ГЕС.

Також видання "Коментарі" повідомляло – контрнаступальні дії ЗСУ продовжуються і вже мають успіх як мінімум на трьох ділянках фронту, повідомляє Інститут вивчення війни (ISW) у новому звіті. Координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі запевняє, що США зосередяться на тому, щоб Україна могла досягти успіху на полі бою. Допомагають нам і європейці, обіцяючи активізувати постачання зброї. При цьому в Офісі президента України попередили – на досягнення цілей контрнаступу (повернути під контроль Києва всі окуповані території, включаючи Крим) може піти багато місяців. Як оцінюєте ситуацію навколо контрнаступу – у тому числі у медійному та політичному плані? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини