Головна Новини Суспільство Війна з Росією Крим атакували ракети та дрони: чому є «прильоти»
commentss НОВИНИ Всі новини

Крим атакували ракети та дрони: чому є «прильоти»

Російські ЗМІ повідомляють про приліт Storm Shadow до Центру космічного зв'язку РФ у Криму

20 грудня 2023, 16:48 comments1293
Поділіться публікацією:

Як повідомляє портал "Коментарі", сьогодні на території анексованого Криму знову лунали вибухи. За даними російських пропагандистів, окупований півострів атакували ракети і дрони, був приліт по центру далекого космічного зв'язку Повітряно-космічних сил Росії.

Крим атакували ракети та дрони: чому є «прильоти»

Вибух. Фото: з відкритих джерел

Як повідомляє телеграм-канал "Астра", перша атака відбулася в Алушті, попередньо атака була здійснена з БПЛА. Як мінімум 3 прильоти зафіксовано по території військової частини 28735 ПУ ФСБ, яка, згідно з відкритими даними, розташована в селі Сонячногірське в Алушті. Внаслідок атаки одного службовця ПУ ФСБ поранено, пошкоджено антену супутникового зв'язку.

Через деякий час було здійснено ще одну атаку — за даними ЗМІ ракети Storm Shadow вдарили по Центру далекого космічного зв'язку в селі Вітіно Сакського району.

Повідомляється, що по території центру було зафіксовано щонайменше 2 прильоти, пошкоджено 1 одиницю військової техніки. Постраждалих немає.                                  

Перед цим телеграм-канал "Кримський вітер" повідомляв про численні вибухи у Криму. Так, близько півночі було чути вибухи з боку Перевального, де дислокується 126 бригада берегової оборони ЧФ. О 4.08 стався вибух у районі Євпаторії. О 5.03 було 4 вибухи в районі Красноперекопська.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в українській розвідці розповіли, чому окупанти зараз особливо переживають за Кримський міст.

Також видання "Коментарі" повідомляло – що стане визначальним у 2024 році: як переламати хід війни на нашу користь. Експерти детально проаналізували ситуацію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини