Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кремлівські пропагандисти припустилися проколу
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремлівські пропагандисти припустилися проколу

Під час візиту Путіна до зруйнованого Маріуполя

20 березня 2023, 13:17
Поділіться публікацією:

Під час вчорашнього візиту до зруйнованого рашистами Маріуполя Володимира Путіна кремлівські пропагандисти намагалися створити картинку схвалення місцевими мешканцями російської агресії. Для цього була знята сцена зустрічі російського диктатора, під час якої мешканці новозбудованого будинку, в якому їм надали квартири, вихваляють диктатора. Хоч і відзначають, що їх помешкання як "рай серед пекла".

Кремлівські пропагандисти припустилися проколу

Пропагандисти намагалися створити "картинку" під час візиту Путіна до Маріуполя

ЗМІ вже встановили імена членів родини, яка грала роль привітних до Путіна містян. За даними ЗМІ, чоловіка похилого віку, який розповів Путіну, що втратив все, але росіяни дали йому квартиру, звати Микола Лотков. Поруч з ним його син Дмитро, невістка Катерина та друг родини Олексій Бондаренко.

Разом з тим, журналісти помітили приглушений вигук за задньому плані зйомки — під час зустрічі Путіна, напевне, якась жінка здалеку вигукує: "Это всё неправда! Это всё напоказ!". 

Разом з тим українські експерти розповіли, з чим пов'язана поява Путіна в Маріуполі і що цим хотів показати Кремль.

Зокрема, народний депутат Верховної Ради України ІХ скликання, уродженець Маріуполя, екс-директор з регіонального розвитку ПрАТ "Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча" Сергій Магера міркує так

"Все це путінське турне – жалюгідна спроба показати нібито дієздатного лідера країни-агресора. Якщо говорити про Крим, то відкривати до 9-ї річниці анексії якусь школу мистецтв без спілкування з місцевими жителями – це явний піар-прокол. Ну, а маріупольський рейд – взагалі ні про що". 

Нагадаємо, що Дмитро Мєдвєдєв вже погрожує Гаазі ракетним ударом за ордер на арешт Путіна. А терорист Гіркін розповів, чим закінчаться бої в Бахмуті для Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини