Головна Новини Суспільство Війна з Росією Терорист Гіркін розповів, чим закінчаться для Росії бої за Бахмут
commentss НОВИНИ Всі новини

Терорист Гіркін розповів, чим закінчаться для Росії бої за Бахмут

Російські воєначальники у боях за Бахмут можуть серйозно прорахуватися, каже Стрєлков.

20 березня 2023, 12:24 comments3878
Поділіться публікацією:

Бої за Бахмут стають для російських військ справжнісінькою пасткою і провалом всього наступу. У зв'язку з цим битви за Бахмут дуже сильно нагадують Сталінградську битву. Як передає видання "Коментарі", таку думку у себе в телеграмі озвучив російський терорист Ігор Стрєлков-Гіркін, який добряче критикує дії Міноборони РФ і особисто міністра Шойгу.

Терорист Гіркін розповів, чим закінчаться для Росії бої за Бахмут

Ігор Гіркін. Фото: з відкритих джерел

Гіркін заявив, що те, що відбувається під Бахмутом Донецької області, є "Сталінградською битвою навпаки". Під час Другої світової війни радянське командування зуміло нав'язати німцям тривалі, виснажливі бої за Сталінград і в цей час активно готувалася до контрудару. Німеччина тоді була впевнена, що зможе впоратися з будь-якою атакою.

Стрєлков вважає, що тепер російське командування в боях за Бахмут можуть повторити допущені Вермахтом наприкінці 1942 помилки.

"Поки що я вважаю, що наше командування має намір перевершити своїх німецьких колег", — написав Стрєлков.

Сталінградська битва тривала з 17 липня 1942 року по 2 лютого 1943-го. У ній зійшлися радянські війська проти німецьких. Бій став переломним під час Другої світової, внаслідок якого німецькі війська втратили стратегічну ініціативу та змушені були відступати.

Читайте також на порталі "Коментарі" — під час чергового засідання Ставки, як розповів верховний головнокомандувач Володимир Зеленський, основну увагу приділяли боям на Донбасі: Авдіївка, Бахмут, Вугледар, Мар'їнка, Білогорівка. Що показала зараз ця битва загалом і за Бахмут зокрема? Про що говорить російська істерика із цього приводу – і пропагандистська, і власне військова? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Ігор

20 березня 2023, 12:56

Просто Україна стала місцем з'ясування глобальних стосунків. Дякуємо вам товариши: маразм Байден і гопнік Зе-Ассад!


Новини