Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кремль запустив рекламу про "штаб НАТО у Львові" та "Кинжал": що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль запустив рекламу про "штаб НАТО у Львові" та "Кинжал": що відомо

Російські пропагандисти зганьбились через рекламу у соцмережі

11 квітня 2023, 17:58
Поділіться публікацією:

Кремлівські пропагандисти запустили нову рекламу про війну у своїй соціальній мережі "ВКонтакте", заявивши про "знищений штаб НАТО у Львові".   

Кремль запустив рекламу про "штаб НАТО у Львові" та "Кинжал": що відомо

Російська пропаганда завила про штаб НАТО у Львові (ілюстративне фото з відкритих джерел)

Про це повідомляє проєкт "Ищи своих".

"Кинжал знищив штаб НАТО у Львові: вбито 200 офіцерів", — йдеться у рекламі, що переконує "Попалися всі і відразу".

"Хто про що, а вошивий про лазню. Тут немає сенсу доводити, що до Львова нічого не прилітало, ну а штаб НАТО там – це, звичайно, вищий пілотаж", — пише проєкт.

Кремль запустив рекламу про ”штаб НАТО у Львові” та ”Кинжал”: що відомо - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що окупаційна влада Криму заявляє, що готова до контрнаступу ЗСУ. Призначений Кремлем так званий глава Криму Сергій Аксьонов повідомив, що на півострові створили декілька фортифікаційних споруд і триває підготовка до наступу українських сил. Аксьонов стверджує, що окупаційний Крим не боїться наступу українських військових та створив ряди захисних споруд. Аксьонов вважає правильним рішенням побудувати оборонні споруди в Криму. На його думку, це не означає, що їх застосують, проте Росія має бути готова до будь-якого розвитку військових дій. Вперше Сергій Аксьонов згадав про фортифікаційні роботи на півострові у листопаді, саме тоді Україна активно звільняла території на сході та півдні. У лютому під час наради з питань безпеки РФ Аксьонов оголосив, що роботи над будівництвом оборонних споруд закінчаться до квітня. 

Також "Коментарі" писали про те, що росіяни посилили мінування під Енергодаром. Російські загарбники тепер мінують не лише берегову лінію та територію біля Запорізької АЕС, а й інші ділянки поблизу Енергодару. Противник розуміє, що рано чи пізно відбудеться контрнаступ ЗСУ. Тому остерігається цього. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини