Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупаційна влада Криму заявляє, що готова до контрнаступу ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупаційна влада Криму заявляє, що готова до контрнаступу ЗСУ

Глава Криму від Росії Сергій Аксьонов повідомив, що окупаційна влада на півострові готова до наступальних дій української армії.

11 квітня 2023, 17:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Призначений Кремлем так званий глава Криму Сергій Аксьонов повідомив, що на півострові створили декілька фортифікаційних споруд і триває підготовка до наступу українських сил. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "УП".

Окупаційна влада Криму заявляє, що готова до контрнаступу ЗСУ

Глава Криму від Росії Сергій Аксьонов. Фото з відкритих джерел

Аксьонов стверджує, що окупаційний Крим не боїться наступу українських військових та створив ряди захисних споруд.

"Недооцінювати противника не можна, але абсолютно точно можна сказати, що ми до цього готові і ніякої катастрофи не буде", — заявляє керівник окупаційної влади в Криму Сергій Аксьонов.

Аксьонов вважає правильним рішенням побудувати оборонні споруди в Криму. На його думку, це не означає, що їх застосують, проте Росія має бути готова до будь-якого розвитку військових дій.

Вперше Сергій Аксьонов згадав про фортифікаційні роботи на півострові у листопаді, саме тоді Україна активно звільняла території на сході та півдні. У лютому під час наради з питань безпеки РФ Аксьонов оголосив, що роботи над будівництвом оборонних споруд закінчаться до квітня.

ЗМІ публікували супутникові знімки з зображеннями викопаних окопів та інших укріплень поблизу материкової частини України. Експерти зазначають, що такі дії свідчать про занепокоєння через український контрнаступ, який ймовірно почнеться з покращенням погоди.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що британський експерт прогнозує відхід ЗСУ з міста Бахмут через кілька днів. Таке може статись через втрату важливої дороги.

Також "Коментарі" писали про мисливців на Путіна: завдяки їм видали ордер на арешт президента Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини