Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кремль відреагував на ракетний удар по Краматорську
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль відреагував на ракетний удар по Краматорську

Речник Кремля Дмитрій Пєсков відповів на звинувачення України щодо ракетних ударів по Краматорську.

28 червня 2023, 14:47 comments8973
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речник Кремля Дмитрій Пєсков відреагував на російський ракетний удар пор Краматорську. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Кремль відреагував на ракетний удар по Краматорську

Речник Кремля Дмитрій Пєсков. Фото з відкритих джерел

Ввечері 28 червня російські війська обстріляли Краматорськ, зокрема було завдано ракетного удару по переповненому людьми місцевому закладі харчування. У Кремлі не заперечують, що завдали ударів про Краматорську, однак не приймають звинувачень щодо атак по цивільних об'єктам.

"РФ не завдає ударів по цивільній інфраструктурі", — заявив речник Кремля Дмитрій Пєсков на звинувачення України в загибелі цивільних у Краматорську після ракетного удару російської армії.

Російський представник також відреагував на звіт ООН, в якому вказувалось на порушення Росією прав дітей в Україні. Пєсков сказав, що "Москва рішуче відкида звинувачення ООН".

Звіт вказував, що Росія затримала понад 800 цивільних громадян в Україні з початку повномасштабного вторгнення. В перелік також потрапили діти.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про аналіз британського аналітика, який вказує, що Росія атакувала заклад харчування з українськими громадянами навмисно, адже використала досить точні семиметрові боєприпаси С-300. Окрім того, це відбулось в річницю трагедії, коли минулого року російські сили своїми ракетними ударами по Краматорську вбили 22 людини.

Також "Коментарі" писали про російського депутата Євгена Попова, який виступив на британському телебачені, щоб цинічно розповісти про ситуацію з ударом по Краматорську. Росіянин вкотре використав наративи російської пропаганди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини