Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кремль відреагував на поставки танків з Великобританії
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль відреагував на поставки танків з Великобританії

Речник Кремля Дмитро Пєсков вважає, що західна військова техніка лише "затягне" війну і принесе нібито проблеми для України.

16 січня 2023, 18:13 comments3337
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський політик та голос Кремля Дмитро Пєсков відреагував на поставки західної військової техніки з Великобританії та інших європейських держав. Речник Кремля вважає, що такі дії нібито не зможуть змінити хід війни. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на американське видання CNN.

Кремль відреагував на поставки танків з Великобританії

Спікер Кремля Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

Все більше союзників України заявляють, що готові відправити військову техніку Заходу до Києва, включно з танками. Про це офіційно говорило політичне керівництво Польщі, а Фінляндія назвала всього одну умову поставки танків Leopard 2 до України. Великобританія також приєднується до цих повідомлень і говорить про транспортування до України танків Challenger 2. На заяви європейських лідерів відреагував Кремль.

"Поставки більш досконалої військової техніки з Великої Британії та інших європейських країн не зможуть змінити ситуацію на місці в Україні і лише затягнуть бойові дії", — пише CNN посилаючись на слова Дмитра Пєскова.

Речник Кремля говорить, що танки від союзників нібито "принесуть більше проблем державі Україна", а також додає звичну російську пропаганду про те, що Україну використовують як "інструмент для досягнення своїх антиросійських цілей".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що британський політик іронічно відреагував на російські санкції проти себе. У повідомленні міністра закордонних справ Клеверлі згадав і Україну.

Також "Коментарі" писали про те, громадяни яких країн Європейського Союзу підтримують постачання західної військової техніки до України для протистояння російській агресії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини