Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кремль провалив головну місію: у Міноборони заявили, що майбутнє РФ вирішено наперед
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль провалив головну місію: у Міноборони заявили, що майбутнє РФ вирішено наперед

У Міноборони вважають, що Росія знову не впоралася із завданням - кинути Україну в блекаут

6 грудня 2022, 07:20 comments2283
Поділіться публікацією:

Вже восьма спроба країни-агресора залякати український народ, зваливши величезну країну на темряву, не увінчалася успіхом. Місію російських військ, які обстрілюють мирні міста України, з тріском провалено. Кремль не впорався з головною своєю місією, тому майбутнє РФ вирішено наперед. Як передає видання "Коментарі", про це йдеться у повідомленні Міноборони України, опублікованому у Twitter.

Кремль провалив головну місію: у Міноборони заявили, що майбутнє РФ вирішено наперед

Війна в Україні. Фото: Міністерство оборони України

"Ракетний понеділок №8. Мета — воля українського народу. 70 ракет пущено, понад 60 збито українську ППО. Місія агресора — провалена. Майбутнє агресора як терористичної держави вирішено наперед", — йдеться у заяві головного оборонного відомства країни.

Зазначимо, 5 грудня країна-агресор здійснила чергову терористську атаку на об'єкти критичної інфраструктури України. Як повідомлялося, українські захисники під час російської ракетної атаки знищили понад 60 із 70 ракет, якими ворог вдарив по Україні.

Президент України Володимир Зеленський, а також головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний вже висловили подяку західним партнерам за підтримку та надані комплекси ППО та ПРО, які суттєво посилив українську ППО.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у російській Рязані у понеділок, 5 грудня, вибухнув бензовоз на аеродромі. А на аеродромі в Саратовській області ("Енгельс-2", де дислокується частина стратегічної авіації країни агресора) безпілотник атакував бомбардувальники. Про що говорять ці НП на російських аеродромах? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло — війна не зменшує обертів: чого чекати у найближчому майбутньому на фронтах в Україні та всередині Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини