Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кремль пообіцяв окупантам додатковий бонус за знищення танків НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль пообіцяв окупантам додатковий бонус за знищення танків НАТО

Це лише одна з ініціатив для підняття морального духу російських військових

10 квітня 2023, 10:40 comments3132
Поділіться публікацією:

Серед недавнього "відпливу" даних Пентагону була інформація і про російські методи війни. Як повідомляє New York Times, російське керівництво пообіцяло своїм військовим виплачувати додатковий бонус за знищення або пошкодження танків НАТО. Така мотивація надана РФ у тому, щоб збільшити моральний дух російських груп. Ця ініціатива є лише однією із серії заохочень окупантів для захоплення українських земель.

Кремль пообіцяв окупантам додатковий бонус за знищення танків НАТО

Танк Leopard 2 / фото GETTY IMAGES

Зокрема, важливо фіксувати знищення чи пошкодження техніки у вигляді фото чи відео, адже завдяки цим файлам проводитимуть інформаційно-психологічні операції.

"Відеозаписи знищення танків будуть широко поширені, щоб знизити довіру України та Заходу та запевнити російські війська у їхній здатності подолати це нове озброєння", — йдеться у матеріалах Пентагону.

Зазначимо, на початку квітня у Міноборони Німеччини повідомили кількість обіцяних танків Leopard для України. Якщо брати до уваги дві моделі (Leopard 1 та Leopard 2), то в результаті Київ отримає 160 танків. Також Пісторіус зазначив, що поки що не бачить шляхи збільшення цих поставок.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на думку представників Інституту вивчення війни (ISW), Росія готує нову інформаційну атаку з метою тиску на Захід та примусу України до переговорів на умовах Кремля. Тим часом, російський публіцист, який живе за кордоном, Андрій Піонтковський вважає, що коли українські військові підуть у наступ, у них буде озброєння, яке дозволяє покрити всю територію Криму. Про що говорить непомірний інформаційний шум навколо майбутнього наступу ЗСУ? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у британській розвідці розповіли, яке завдання Путіна Міноборони РФ провалило цієї зими.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини