Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кремль готує провокацію. До чого готуватись українцям
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль готує провокацію. До чого готуватись українцям

Російські військові збираються вчинити теракт в лікарні та звинуватити у цьому ЗСУ

11 січня 2023, 13:24
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Окупаційні війська Російської Федерації вчергове намагаються вчинити провокацію. За інформацією Центр національного спротиву російські військові хочуть обстріляти лікарню в Луганській області. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на сайт Центру національного спротиву, що був створений Силами спеціальних операцій ЗСУ.

Кремль готує провокацію. До чого готуватись українцям

Російські військові. Фото з відкритих джерел

Росіяни зустрілись з негативним настроєм у свій бік серед населення Луганщини. Ключовим фактором стала важка гуманітарна ситуація в області. На тимчасово окупованих територіях цивільні об’єкти стали використовуватись виключно для обслуговування російської армії, особливо актуально це для медичних установ. Місцевим мешканцям не надають медичні послуги, а також виганяють жителів Луганщини з лікарень.

За інформацією від Центру національного спротиву російські війська намагаються вчинити провокацію, аби підставити ЗСУ. Російські окупанти планують обстріляти лікарню, а ціллю слугує виділення, яке досі приймає цивільних українців.

"Окупанти системно обстрілюють тимчасово окуповані міста аби мати матеріали для своїх пропагандистських матеріалів та цинічно маніпулювати громадянами", — зазначають у Центрі національного спротиву.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про небезпечний план російських військ. За даними Центру національного спротиву росіяни хочуть підірвати дамбу на Донбасі.

Також "Коментарі" писали про те, що естонська розвідка розкрила ключову дату в Росії. За даними Естонії Володимир Путін незабаром оголосить про повторну хвилю мобілізації для залучення більшої кількості військових для війни проти України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

tyrtyrt

11 січня 2023, 13:49

НАЙДИ И РАЗДЕНЬ ГОРЯЧУЮ КРАСОТКУ СЕГОДНЯ НОЧЬЮ!----- https://paply.org/krasotky


Новини