Головна Новини Суспільство Війна з Росією Коваленко: Сирський сниться російським генералам у кошмарах
commentss НОВИНИ Всі новини

Коваленко: Сирський сниться російським генералам у кошмарах

Росіяни намагаються дискредитувати новопризначеного Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського, оскільки російські генерали реально бояться його, заявив в ефірі Freedom військовий оглядач Олександр Коваленко

12 лютого 2024, 17:35
Поділіться публікацією:

Росіяни намагаються дискредитувати Олександра Сирського, і звертають увагу на його "російське минуле". Вони навіть називають головкома "своїм" і намагаються переконати всіх, що тепер російським військовим легше воюватиметься.

Коваленко: Сирський сниться російським генералам у кошмарах

Коваленко розповів, чому росіяни бояться Сирського

"Вони намагаються це обставити, що нібито Сирський підіграватиме російським окупантам, оскільки він із "минулого",
— каже Олександр Коваленко.

При цьому він упевнений, що росіяни вигадують фейки, оскільки саме цей "свій" генерал прогнав їх з-під Києва, Чернігівської, Сумської та Харківської областей.

"Ми бачили безліч прикладів з 2022 року, коли саме Сирський став одним із тих кошмарів, що снився російським генералам і продовжує снитися. А тому вкидання досить-таки примітивне, нікчемне, але цілком очікуване",
— сказав Коваленко.

Військовий оглядач також наголосив, що згоден практично з усіма призначеннями у вищому керівництві ЗСУ, оскільки це люди досвідчені, зі своїм бекграундом та певними досягненнями.

Нагадаємо, 8 лютого Олександра Сирського було призначено новим Головнокомандувачем ЗСУ.

Як розповідав портал "Коментарі", Сирський зазначив, сьогодні перед Україною на порядку денному стоять нові завдання , зокрема: чітке та детальне планування дій усіх органів військового управління, об'єднань, з'єднань та частин з урахуванням потреб фронту у новітній зброї, яка надходить від наших союзників; швидкий та раціональний розподіл необхідного для бойових дій залишається основним завданням військової логістики. При цьому він наголосив, що життя та здоров'я військовослужбовців є головною цінністю армії.

Також "Коментарі" розповідали, що голова Офісу президента Андрій Єрмак вважає, що після того, як Олександра Сирського було призначено на посаду Головнокомандувача ЗСУ, Україна тільки посилюватиме свої позиції на фронті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://uatv.ua/

Новини