Головна Новини Суспільство Війна з Росією Перед Україною стоять нові завдання: Сирський зробив першу заяву на посаді головкому ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Перед Україною стоять нові завдання: Сирський зробив першу заяву на посаді головкому ЗСУ

Тільки зміни та постійне вдосконалення засобів та методів ведення бойових дій дозволить досягти успіху, вважає Олександр Сирський

9 лютого 2024, 12:50 comments6429
Поділіться публікацією:

На порядку денному перед Україною стоять нові завдання. Лише постійне вдосконалення методів ведення бойових дій дозволить досягти успіху. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Telegram-каналі заявив головнокомандувач Збройних сил України (ЗСУ) Олександр Сирський.

Перед Україною стоять нові завдання: Сирський зробив першу заяву на посаді головкому ЗСУ

Олександр Сирський. Фото: з відкритих джерел

Головком зазначив, сьогодні перед Україною на порядку денному стоять нові завдання, зокрема: чітке та детальне планування дій усіх органів військового управління, об'єднань, з'єднань та частин з урахуванням потреб фронту у новітній зброї, яка надходить від наших союзників; швидкий та раціональний розподіл необхідного для бойових дій залишається основним завданням військової логістики.

"Саме кваліфікація особового складу органів військового управління є вирішальною для розробки та успішної реалізації задумів та планів", — пояснив головнокомандувач ЗСУ.

При цьому він наголосив, що життя та здоров'я військовослужбовців є головною цінністю армії. Дотримання балансу між виконанням бойових завдань та відновленням частин та підрозділів з інтенсифікацією навчання, а також підготовки особового складу залишається як ніколи актуальним.

За словами Сирського, запровадження нових технічних рішень та масштабування успішного досвіду, як, наприклад, застосування безпілотних систем, сучасних засобів радіоелектронної боротьби є одним із майбутніх векторів побудови перемоги;

"Лише зміни та постійне вдосконалення засобів та методів ведення бойових дій дозволить досягти успіху на цьому шляху. І, безумовно, надійний тил є однією з головних складових загального успіху у війні", — зазначив Сирський.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський ризикує помилитися: The Economist спрогнозував, чим обернеться звільнення Залужного.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/osirskiy/567
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини