Головна Новини Суспільство Війна з Росією Коваленко про ракетний удар: Росіяни намагалися вразити «місця базування» F-16
commentss НОВИНИ Всі новини

Коваленко про ракетний удар: Росіяни намагалися вразити «місця базування» F-16

Росіяни влаштували масштабний ракетний удар по Україні, оскільки хотіли знищити склади з боєприпасами та техніку, якої в країні ще немає, про це в Телеграмі написав військовий оглядач Олександр Коваленко

7 лютого 2024, 11:00
Поділіться публікацією:

Росіяни масштабною ракетною атакою по Україні начебто намагалися знищити військову техніку, яка начебто знаходиться на складах.

Коваленко про ракетний удар: Росіяни намагалися вразити «місця базування» F-16

Слід очікувати "переможних" повідомлень від пропагандистів

"Судячи з інформаційних конвульсій у росіян, цієї ночі вони намагалися вразити об'єкти по складуванню і збірці дронів, а так само місце базування F-16",
- написав Коваленко.

На його думку, слід очікувати, що незабаром Міноборони РФ та пропагндисти вийдуть з повідомленнями про те, що вони під час ракетного удару знищили ескадрильї F-16 або чогось подібного.

За інформацією Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, сили ППО 7 лютого знищили 44 цілі: 29 боєголовок та 15 БПЛА. Загалом, за його інформацією, окупанти застосували 64 засоби повітряного нападу. Вони гатили по Україні "іскандерами", "калібрами", ракетами С-300 та іншими ракетами і дронами.

У протистоянні терору РФ, підкреслив Залужний, брала участь винищувальна авіація України, зенітні ракетні війська та мобільні групи сил ППО.

Портал "Коментарі" повідомляв, про останній ракетний удар Росії і розповідав, де зафіксовані найбільші руйнування. Зокрема, одне із міст, яке сильно постраждало від ракетного терору окупантів 7 лютого став Миколаїв. У місті внаслідок російської ракетної атаки є поранені люди та пошкоджені житлові будинки, водопровідні та газові мережі. Традиційно під ударом окупантів опинився Київ.

Портал "Коментарі" розповідав, що Україна готується до того, що їй передадуть винищувачі F-16. Як підкреслив секретар РНБО Олексій Данилов, зараз підготовка інфраструктури для винищувачів продовжується, у цьому питанні допомагають партнери.

Також видання "Коментарі" повідомляло – західні партнери вже готові надаватиУкраїні літаки F-16. Таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив речник Повітряних сил України Юрій Ігнат. Правда, за його словами, потрібно ще трохи почекати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

7 лютого 2024, 11:19

Обидва карлика працюють як годинник. Корумповане брехло анонсує через дві доби інший карлик влаштовує ракетну атаку.


Новини