Головна Новини Суспільство події Ракетний удар по Україні: де найбільші руйнування та чи є поранені
commentss НОВИНИ Всі новини

Ракетний удар по Україні: де найбільші руйнування та чи є поранені

Найбільше вибухи було чути у Києві, Харкові, Миколаєві та низці інших міст

7 лютого 2024, 08:34 comments8128
Поділіться публікацією:

Одне із міст, яке сильно постраждало від ракетного терору окупантів 7 лютого став Миколаїв. У місті внаслідок російської ракетної атаки є поранені люди та пошкоджені житлові будинки, водопровідні та газові мережі. Як передає портал "Коментарі", про це у Telegram повідомив міський голова міста Олександр Сенкевич.

Ракетний удар по Україні: де найбільші руйнування та чи є поранені

Фото з місця влучення в житловий будинок уламків ракети у Києві

Також голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що країна-агресор завдала щонайменше чотирьох ударів по Харківщині.

Синєгубов додав, що за попередньою інформацією, зафіксовано влучення у Слобідському районі Харкова. Є пошкодження нежитлової інфраструктури. Інформація щодо постраждалих уточнюється.

Традиційно під ударом окупантів опинився Київ. Столичні пабліки повідомляють про звуки вибухів у Києві та області. За словами очевидців, у столиці було чути серію вибухів.

Згодом столична влада підтвердила інформацію. Повідомлялося, що у Києві працює ППО. Мер Києва Віталій Кличко повідомив у соцмережі, що пожежно-рятувальний підрозділ вирушив у Голосіївський район, де заздалегідь сталося загоряння будівлі. Пізніше Кличко написав, що у Голосіївському районі, заздалегідь, спалах у багатоквартирному будинку. У Дніпровському двоє постраждалих. Медики надали їм допомогу на місці.

Також стало відомо, що на лівому березі у Києві частина будинків залишилася без світла. Уламки російської ракети пошкодили дві високовольтні лінії.

У Дніпропетровській області в Новомосковському районі через падіння уламків та попадання решти дронів-камікадзе типу "Шахед" зафіксовано руйнування на території комунального підприємства. Також сталася пожежа. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Читайте також на порталі "Коментарі" — 7 лютого РФ запустила ракети по Україні: де пролунали вибухи.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини