Головна Новини Суспільство Війна з Росією Контрнаступ ЗСУ в 2025 році: які є передумови та можливі напрямки
commentss НОВИНИ Всі новини

Контрнаступ ЗСУ в 2025 році: які є передумови та можливі напрямки

Очевидно, цей наступ буде саме там, де ми можемо порушити логістику ворога, каже Павло Нарожний.

21 липня 2024, 22:10
Поділіться публікацією:

 Засновник БО "Реактивна пошта" та військовий експерт Павло Нарожний в інтерв'ю для "Главреду" висловив думку щодо можливих передумов для контрнаступу ЗСУ у 2025 році. Він зазначив, що для успішного контрнаступу Україна повинна мати наявність великої кількості літаків F-16 та зенітних ракетних систем, які забезпечать захист від російських авіаударів.

Контрнаступ ЗСУ в 2025 році: які є передумови та можливі напрямки

Контрнаступ ЗСУ (фото з відкритих джерел)

"Тоді ми можемо наступати", – каже він, підкреслюючи важливість цих елементів для можливості проведення контрнаступальних операцій.

Нарожний також припустив, що основні напрямки потенційного контрнаступу будуть там, де можна буде порушити логістичні шляхи ворога, зокрема на півдні України – в Херсонській та Запорізькій областях, а також у Криму.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, чи готуються ЗСУ до нового контрнаступуУкраїнська армія  буде готовою до контрнаступу не раніше, як восени,  стверджує  український військовий, майор Збройних сил України, ветеран  Олексій Гетьман.

Беручи участь в  чаті на Главреді він  сказав, що коли  вдасться втримувати цей наступ росіян, який   тільки буде  посилюватись в найближчі кілька тижнів,  українського  контрнаступу можливо буде очікувати восени.

Багато що має скластись для цієї мети, додає експерт, — і люди, і зброя, і певні  труднощі в РФ, зокрема, із зброєю, і  обстріли  російських НПЗ,  знищення російських заводів, що випускають зброю.

Також "Коментарі" писали про те, де на фронті може бути котел. З одного боку доводиться чути від різних експертів, що Україна має непогані шанси, щоби навіть перейти в контрнаступ на фронті. З іншого – звучать попередження, що росіяни на найгарячіших ділянках фронту близькі до того, щоб влаштувати котел, взявши наших бійців в оточення.

Політичний оглядач, колишній функціонер адміністрації Рональда Рейгана Джордж Волошин в інтерв’ю Kyiv Post зазначив, що торішній контрнаступ ЗСУ провалився зокрема через те, що росіяни змогли побудувати потужну лінію оборони. Україна має вдатися до хитрішого плану у своєму новому контрнаступі. 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини