Головна Новини Суспільство Війна з Росією Контрнаступ ЗСУ на Луганщині сповільнився: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Контрнаступ ЗСУ на Луганщині сповільнився: яка причина

Зазначається, що ситуація ускладнилася через несприятливу погоду

7 листопада 2022, 07:25 comments1209
Поділіться публікацією:

Темпи контрнаступу українських захисників на Луганщині сповільнилися. Головні бої із російськими загарбниками зараз розгорнулися в районі Сватового. Просування українських військ сповільнилося через погіршення погодних умов. Як передає видання "Коментарі", про це в ефірі каналу "Еспресо" розповів голова Сєвєродонецької районної військової адміністрації Роман Власенко.

Контрнаступ ЗСУ на Луганщині сповільнився: яка причина

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

Глава Сєвєродонецької РВА зазначив, що через сильні опади пересування на Луганщині стало проблематичним, колісна техніка не може швидкими темпами рухатися. Бо грузне в землі. ЗСУ можуть просуватися лише на гусеничній техніці. Погіршення погодних умов не дає ЗСУ оперативно виконувати поставлені завдання.

Власенко зазначив, що практично поставлено на паузу просування українських військових недалеко від Білогорівки та Кремінної. Але водночас ЗСУ не перестають контратакувати в районі Сватового, але там і окупанти нагромадили сили і намагаються не допустити просування українських військ.

"Більш-менш рух є навколо Сватового – на північ, на південь. Зараз Сватово є центром протистояння на Луганщині", — розповів Роман Власенко.

Варто зазначити, що нещодавно під час спілкування з журналістами міністр оборони України Олексій Резніков також повідомив, що через погіршення погодних умов ЗСУ довелося уповільнити темпи наступу в Херсонській області, тим самим зсуваються терміни з деокупації Херсона. Проте бійці ЗСУ продовжують йти до своєї мети, всі завдання виконуються успішно.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ЗСУ розгромили скупчення техніки та окупантів на Луганщині – відео потрапило до мережі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини