Головна Новини Суспільство Війна з Росією Контрнаступ посилюється: ЗСУ звернулися з важливим проханням до партизанів
commentss НОВИНИ Всі новини

Контрнаступ посилюється: ЗСУ звернулися з важливим проханням до партизанів

ЗСУ продовжують наступ по всій лінії фронту

5 жовтня 2022, 08:10 comments3059
Поділіться публікацією:

Центр національного спротиву просить українців повідомляти про переміщення росіян на тимчасово окупованих територіях. Це не лише велика справа для успішного просування ЗСУ, а й запорука того, що перемога настане значно швидше. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться на офіційному сайті ЦНС.

Контрнаступ посилюється: ЗСУ звернулися з важливим проханням до партизанів

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

У повідомленні йдеться, що самі військові дуже вдячні небайдужим громадянам та партизанам на окупованих територіях. Лише за останні кілька днів завдяки передачі важливої інформації українськими захисниками на півдні було знищено 6 складів боєприпасів та три ворожі бази.

У ЦНС наголошують, що точні координати, які передають українські партизани, вже допомогли Україні за допомогою ракетних ударів знищити не лише багато живої сили противника, а й позбавити Росію потужної військової техніки.                        

У Центрі опору звертають увагу, що не потрібно брати до уваги постановочні результати фейкових референдумів окупантів, нудно продовжувати працювати, наближаючи довгоочікувану перемогу і знищуючи ворога на своїй землі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія повністю закінчила оформлення анексії частини України: що тепер почне російський диктатор Путін – які неприємності готує ворог.                                                                                                                                                                                          

Також видання "Коментарі" повідомляло – Росія планує влаштувати демонстраційний підрив ядерної зброї на кордонах України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини