Головна Новини Суспільство Війна з Росією Комплекси ППО по всій Москві: в ISW пояснили, чого насправді боїться Кремль
commentss НОВИНИ Всі новини

Комплекси ППО по всій Москві: в ISW пояснили, чого насправді боїться Кремль

Російська влада, масово встановлюючи ППО по всій Москві, хоче показати росіянам, що потрібно готуватися до затяжної війни з Україною та Заходом.

21 січня 2023, 08:30 comments1432
Поділіться публікацією:

У Путіна дедалі виразніше розуміють, що Україну у найближчій перспективі не перемогти, але й відмовлятися від своїх початкових цілей керівництво Кремля не хоче. Тому зараз триває активізація зусиль щодо підготовки російського населення до тривалої затяжної війни. Саме з цією метою по Москві останніми днями встановлюються системи ППО. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому звіті Інститут вивчення війни (ISW).

Комплекси ППО по всій Москві: в ISW пояснили, чого насправді боїться Кремль

ППО у Москві. Фото: з відкритих джерел

Аналітик зазначають, що Кремль, ймовірно, розгорнув системи ППО в Москві, щоб створити нову "картинку" війни, яка є небезпечнішою для російського суспільства. Таким чином окупанти намагаються посилити інформаційні операції з підготовки населення до затяжної війни в Україні та подальших жертв.

На думку експертів ISW, ця демонстрація систем ППО також, ймовірно, є частиною кампанії, що зароджується, з просування низки аналогій з бойовими діями часів Другої Світової війни, коли засоби протиповітряної оборони встановлювалися безпосередньо по всій Москві.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Зеленського звернулися до учасників форуму в Давосі — озвучено головне прохання щодо Росії.

Також видання "Коментарі" повідомляло — в оборонному відомстві США заявили, що головна причина, чому США не готові надати Україні танки Abrams, полягає в тому, що це буде марний крок. Адже по-перше. Україна не зможе самостійно обслуговувати цю техніку, а по-друге, українські військові на сьогоднішній день не навчені працювати на ній і на їхню підготовку потрібен досить тривалий час.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини