Головна Новини Суспільство Війна з Росією Комітет розглянув усі правки до законопроєкту про мобілізацію: коли чекати на голосування в Раді
commentss НОВИНИ Всі новини

Комітет розглянув усі правки до законопроєкту про мобілізацію: коли чекати на голосування в Раді

Тепер члени Комітету з питань нацбезпеки працюватимуть над додатковими комітетськими правками та формуванням фінальної порівняльної таблиці

29 березня 2024, 14:08
Поділіться публікацією:

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки розглянув усі 4269 поправок, поданих народними депутатами до другого читання законопроєкту про мобілізацію. Як передає портал "Коментарі", про це у телеграм повідомив нардеп Ярослав Железняк. Цю інформацію в коментарі "УП" також підтвердив Роман Костенко.

Комітет розглянув усі правки до законопроєкту про мобілізацію: коли чекати на голосування в Раді

Мобілізація в Україні. Фото: з відкритих джерел

При цьому варто зазначити, що незважаючи на те, що профільний комітет пройшовся за всіма депутатськими правками, ще варто узгодити низку моментів. Перш ніж виносити законопроект на голосування у сесійній залі парламенту.

Наразі члени Комітету з питань нацбезпеки працюватимуть над додатковими комітетськими правками та формуванням фінальної порівняльної таблиці.

Початок розгляду законопроєкту у сесійній залі парламенту залежатиме від термінів завершення цієї роботи. Але при цьому нардеп Олексій Гончаренко в Телеграм спрогнозував, що з дуже великою ймовірністю 10 квітня законопроєкт вже буде винесений на розгляд до сесійної зали.

Варто зазначити, незважаючи на те, що тема мобілізації та законопроєкту про мобілізацію активно обговорюється в мережі, головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський в інтерв'ю "Укрінформу" заявив, що після перегляду внутрішніх ресурсів та уточнення бойового складу плани про необхідність закликати ще мінімум 500 тисяч осіб істотно відкориговані. Саме тому вже немає потреби у мобілізації 500 тисяч осіб. Цифра дещо менша.

Читайте також на порталі "Коментарі" — як треба змінювати підхід із мобілізацією: що може вплинути на думку українців.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини