Головна Новини Суспільство Війна з Росією Комбат 3-ої штурмової про ситуацію на полі бою: "Зараз ми програємо цю війну. Це очевидно"
commentss НОВИНИ Всі новини

Комбат 3-ої штурмової про ситуацію на полі бою: "Зараз ми програємо цю війну. Це очевидно"

Командир батальйону Третьої штурмової бригади розповів, як можна змінити ситуацію та вберегти Україну від поразки у війні.

19 червня 2024, 09:45
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Командир Другого батальйону Третьої штурмової бригади Дмитро Кухарчук вважає, що на даному етапі війни, Україна "програє". За його словами це очевидно через втрату територій, а також "найкращих людей".

Комбат 3-ої штурмової про ситуацію на полі бою: "Зараз ми програємо цю війну. Це очевидно"

Український військовий Дмитро Кухарчук. Фото з відкритих джерел

Український військовий Дмитро Кухарчук в інтерв'ю "Українській правді" розповів про ситуацію на полі бою.

"Зараз ми програємо цю війну. Це очевидно. Ми втрачаємо території, ми втрачаємо найкращих людей", — сказав комбат Третьої штурмової.

За словами Кухарчука держава має переглянути процес мобілізації, який допоможе змінити хід війни.

"Тут все-таки держава має переглянути своє ставлення до себе, до своїх громадян, поміняти повністю підходи. Ну і мають відбутися зміни, які, як причинно-наслідковий зв'язок, можуть спричинити ментальні зміни. І тоді не треба буде шукати мобілізаційний ресурс – він сам по собі буде знайдений", — говорить Кухарчук.

Командир батальйону запевняє, якщо "ніякі висновки не будуть зроблені, роботу над помилками не проведуть", тоді "ми програємо цю війну".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про заяву народного депутата Руслана Горбенко, який вказав, що після "аудиту Сирського", змінилось число потреб української армії, яке раніше становило 500 тис. За словами нардепа, українському війську цього року потрібно мобілізувати близько 100-110 тис. військовозобов'язаних.

Також "Коментарі" писали про опитування, яке показало, скільки українців вважає, що працівники ТЦК не порушують закони щодо цивільних осіб. Крім того, з'явились результати опитування щодо порушень з боку цивільних до співробітників ТЦК.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини