Головна Новини Суспільство події Скільки українців вважає, що ТЦК не порушують закони щодо цивільних
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки українців вважає, що ТЦК не порушують закони щодо цивільних

86,2% українці вважає, що працівники ТЦК порушують закони стосовно цивільних. Однак 77,9% опитаних вказують, що цивільні також порушують закони щодо робітників територіальних центрів комплектування.

18 червня 2024, 10:30 comments2031
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В мережу неодноразово потрапляли відео працівників ТЦК, які силовими методами затримували чоловіків та відправляли їх у військкомати. Компанія Active Group провела опитування серед українців про те, як часто порушують закони працівники ТЦК щодо цивільних і навпаки.

Скільки українців вважає, що ТЦК не порушують закони щодо цивільних

ТЦК та поліція. Фото з відкритих джерел

Згідно з результатами опитування 69,5% українців вважають, що конфлікти між робітниками ТЦК та цивільними особами це постійне явище. 22,8% вказують, що вони трапляються, але не часто, а 1,5% зазначили відсутність конфліктів.

На питання, як часто працівники ТЦК порушують закони щодо цивільних: 59,7% опитаних відповіло, що це постійне явище. 26,5% українців вважають, що такі випадки нечасто трапляються. Лише 2% вказали на відсутність порушень законів з боку робітників ТЦК.

Скільки українців вважає, що ТЦК не порушують закони щодо цивільних - фото 2

Як часто працівники ТЦК порушують закони щодо цивільних

Також Active Group запитали про порушення законів з боку цивільних осіб щодо працівників ТЦК. Постійним явищем порушення законів від цивільних вказали 22,5% українців. 52,2% вважають, що такі ситуації трапляються, але не часто. 11,2% українців заявили про відсутність порушень з боку цивільних стосовно співробітників ТЦК.

Скільки українців вважає, що ТЦК не порушують закони щодо цивільних - фото 3

Як часто цивільні порушують закони щодо працівників ТЦК

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що військовозобов'язаний на Житомирщині помер після того, як його доставили до військкомату співробітники ТЦК.

Також "Коментарі" писали про заяву Ірина Верещук, яка розповіла, що співробітників ТЦК можна перевести до бойових частин та назвала тих, хто їх замінить у військкоматах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини