Головна Новини Суспільство події На Житомирщині помер чоловік після доставки в ТЦК: у військкоматі назвали причину
commentss НОВИНИ Всі новини

На Житомирщині помер чоловік після доставки в ТЦК: у військкоматі назвали причину

В Житомирському обласному ТЦК заявили, що військовозобов'язаний помер після нападу епілепсії, який був спричинений тривалим вживанням алкоголю.

5 червня 2024, 13:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У соціальних мережах поширилась інформація про смерть військовозобов’язаного на Житомирщині, яку пов’язують нібито з діями з боку працівників місцевого ТЦК. На цю інформацію відреагували в Житомирському обласному ТЦК та заявили, що чоловік помер від "самокаліцтва", яке викликане епілептичним нападом.

На Житомирщині помер чоловік після доставки в ТЦК: у військкоматі назвали причину

На Житомирщині помер чоловік після відвідування ТЦК. Фото з відкритих джерел

Житомирський обласний ТЦК повідомив про ситуацію та описав інцидент, який стався з чоловіком. Як інформують у ТЦК 28 травня 2024 року до Звягельського РТЦК доставили військовозобов’язаного для проходження ВЛК. Як виявилось, чоловік декілька днів до цього зловживав алкоголем та мав ознаки легких травмувань.

"Уранці 29 травня чоловіка "схопив" епілептичний напад, спричинений тривалим вживанням алкоголю. Йому надали першу невідкладну медичну допомогу, викликали карету "швидкої". Слідчо-оперативна група на місці інциденту кваліфікувала подію як самокаліцтво. На жаль, 2 червня 2024 року від отриманих під час епілептичного нападу травм чоловік помер у лікарні", — повідомили у Житомирському обласному ТЦК та висловили співчуття родині померлого

Також в ТЦК вказали, що слідчі після проведення експертизи зробили висновок, що на померлого чоловіка не було здійсненого жодного стороннього фізичного впливу.

Зазначимо, що це вже не перша смерть військовозобов'язаних від епілепсії після проходження ТЦК та ВЛК. У квітні подібний випадок стався в Закарпатській області, коли у чоловіка стався напад епілепсії по дорозі до навчального центру, а також у Дніпропетровській області, коли чоловіка відправили в лікарню після доставки до ТЦК, де він загинув від епілепсії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Львівському обласному ТЦК пояснили ситуацію з наїздом працівників ТЦК на велосипедиста.

Також "Коментарі" писали, що в Закарпатській області працівники ТЦК відправили до військкомату кількох крішнаїтів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Medkot

7 червня 2024, 12:03

Епілепсія - це нова назва ТЦКшників. Тоді все вірно: помер після нападу епілепсії.


Новини