Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Командира розірвало - у пакет і забрали": окупанти скаржаться на великі втрати на Херсонщині (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Командира розірвало - у пакет і забрали": окупанти скаржаться на великі втрати на Херсонщині (ВІДЕО)

Російський військовий розповідає матері про великі втрати і страшні смерті

9 серпня 2022, 15:14 comments1324
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Головне управління розвідки Міністерства оборони України перехопило чергову розмову окупантів зі своїми родичами. Про це повідомляється на офіційному YouTube-каналі ГУР МОУ.

"Командира розірвало - у пакет і забрали": окупанти скаржаться на великі втрати на Херсонщині (ВІДЕО)

Окупанти скаржаться на великі втрати та розповідають родичам, що по телевізору їм не розкажуть правду. Про це йдеться у черговому перехопленні телефонної розмови російського загарбника.

Російський військовий перебуваючи в Херсонській області розповідає матері про великі втрати і страшні смерті:

"У нас вчора уламки пролітали, ми встигли... Тут якщо вбивають, мам, я ось бачив наших, що тиждень тому командира роти і замкомандира просто прилетіло...в окоп на*уй їх просто навпіл розірвало їх завантажили просто в пакет і відвезли... там уже все", — розповідає окупант.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Кремль погрожує "демілітаризувати" виробництво "Байракторів" в Україні. Страх перед "Байракторами" настільки великий, що у Москві бояться навіть заводу, якого немає. Детально про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що Мінфін готує новий податок : на що його запровадять – у цьому рішенні більше користі чи абсурдності. У НБУ заявили, що підтримують ідею Мінфіну. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що "Нафтогазу" знову відмовили у відстроченні виплат: чим це загрожує Україні – чи ми будемо з газом. З власниками облігацій "Нафтогазу" вели переговори уряд, Мінфін та "Нафтогаз". Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що Росія намагається утримати зайняті рубежі та зупинити наступ ЗСУ: у Генштабі назвали напрямок. Тим часом на Харківському напрямку ворог завдав авіаційного удару поблизу верхнього Салтова. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини