Головна Новини Суспільство Війна з Росією Командир РДК підтримав засновника ПВК "Вагнер"
commentss НОВИНИ Всі новини

Командир РДК підтримав засновника ПВК "Вагнер"

Командир Російського добровольчого корпусу Денис Капустін висловив підтримку критиці Пригожіним Міністерства оборони РФ

30 травня 2023, 16:29 comments1751
Поділіться публікацією:

Командир Російського добровольчого корпусу Денис Капустін (Нікітін) прокоментував ранкову атаку БПЛА на Москву, а також критичну заяву засновника ПВК "Вагнер" Пригожина на адресу міністерства оборони РФ. Денис Капустін, як "москвич у другому поколінні", за його словами, не відчуває захоплення від страждань москвичів, але закликав пам'ятати, хто є першопричиною атаки і хто розпочав поточну війну. Про це повідомляють "Коментарі".

Командир РДК підтримав засновника ПВК "Вагнер"

Денис Капустін

"Друзі, з цікавістю послухав виступ Євгена Пригожина, як завжди емоційний... Євген Пригожин, так само як і я, хоч як парадоксально це не звучало, є патріотом Росії і також, як і я, він обурюється, незадоволений тим, що українські безпілотники пролітають над Рубльовкою і врізаються в житлові будинки жителів Москви. Безумовно, я, як москвич у другому поколінні, не радий тому, що прості жителі Москви, безвідносно від їхньої позиції, страждають, прокидаються від вибухів. Війна — це завжди жах та кошмар. Але всі ми знаємо, де знаходяться її підбурювачі і де знаходяться ті люди, які її почали, тому, незважаючи на те, що я і Євген Пригожин, знаходимося абсолютно на різних сторонах барикад, я солідарний з ним у його праведному гніві і у тому, як він засудив ці події", — заявив Денис Капустін.

Нагадаємо, що власник групи "Вагнера" Євген Пригожин відреагував на атаку безпілотників по Москві та різко висловився про Міністерство оборони Росії.

Тим часом, Соловйов обурився, що росіяни радіють ударам дронів по Москві.

Кличко розповів, як загинула жінка під час атаки дронів.

А під Москвою спалахнув завод. На території спиртзаводу спалахнув склад із пластиком.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини