Головна Новини Суспільство Війна з Росією Колишній генерал НАТО розлючений через танки, які не поїхали в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній генерал НАТО розлючений через танки, які не поїхали в Україну

Німецький генерал НАТО Ганс-Лотар Домрезе розкритикував рішення Німеччини на базі Рамштайн, адже Шольц не погодився надати танки Україні.

21 січня 2023, 16:05 comments1985
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Під час зустрічі на військовій базі Рамштайн, одним з важливих питань, які обговорювали міністри оборони країн НАТО та їх союзники, було про відправку танків в Україну. Проте, рішення не було прийняте. Такі дії розкритикував колишній генерал НАТО Ганс-Лотар Домрезе. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на німецьке видання Bild.

Колишній генерал НАТО розлючений через танки, які не поїхали в Україну

Колишній генерал НАТО Ганс-Лотар Домрезе. Фото з відкритих джерел

На зустрічі на американській військовій базі Рамштайн, що знаходиться в Німеччині, представники 50 країн, які підтримують Україну, обговорили можливості військової допомоги. За підсумками зустрічі союзники України не змогли домовитись про відправку танків Leopard 2. США та інші союзники очікували, що Німеччина оголосить про поставки танків Leopard 2 до України і дозволить іншим країнам зробити те саме, як виробник цієї військової техніки.

Колишній генерал НАТО Ганс-Лотар Домрезе в інтерв’ю німецькому виданню Bild розкритикував курс, який взяла Німеччина.

"Росіяни бомблять, а ми обговорюємо! Час, якого немає в України", — говорить генерал НАТО, а Bild  додає, що після кожного рішення про експорт потрібно два місяці, щоб танки були готові до використання на фронті.

Окрім представника НАТО рішення Шольца розкритикував експерт з партії ХДС Йоганн Вадефуль.

"Ми є свідками повного провалу Німеччини на міжнародній арені. Чи то через упертість, чи то через боягузтво, він залишає Україну повішеною", — говорить Вадефуль.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв слова міністра оборони США Ллойда Остіна, який відповів на питання журналістів, чи достатньо робить Німеччина для підтримки України.

Також "Коментарі" писали про те, що речник Кремля заявив, що в найближчому майбутньому не бачить надії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

kissa

21 січня 2023, 16:45

Здесь сучки любят сосать и давать в попу: без денег и подарков, все анонимно. Попробуй пока регистрация бесплатная ------ https://min.lc/sisy


Новини