Головна Новини Суспільство Війна з Росією Коли в Росії закінчаться іранські дрони: у США відповіли
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли в Росії закінчаться іранські дрони: у США відповіли

Влада РФ, ймовірно, намагатиметься домогтися нових угод з Іраном щодо співпраці у військовій сфері, зазначили американські аналітики.

5 січня 2023, 09:52 comments2241
Поділіться публікацією:

Між Росією та Іраном є угода про постачання дронів та безпілотників до травня 2023 року. Тому до цього часу постійно існуватиме ризик застосування Росією в Україні цього озброєння. Але на цьому Кремль не зупиниться і працюватиме з іранським режимом, щоб спробувати вийти на нові угоди про постачання зброї. Як передає видання "Коментарі", про це йдеться у новому звіті американського Інституту вивчення війни (ISW).

Коли в Росії закінчаться іранські дрони: у США відповіли

Іранські дрони. Фото: з відкритих джерел

"Російські війська використовують усі обіцяні 1750 безпілотних літальних апаратів іранського виробництва в Україні до травня 2023 року, якщо вони використовуватимуть їх із тією самою швидкістю, що й у період із вересня до грудня 2022 року", — зазначають американські аналітики.

Читайте також на порталі "Коментарі" — лише за два дні нового року над Україною збили понад 80 іранських дронів. І найближчим часом ця кількість може зрости, зазначив у вечірньому зверненні президент Володимир Зеленський. Тим часом, речник іранського МЗС Нассер Канаані заявляє, що "Іран не є стороною конфлікту в Україні і необґрунтовані закиди проти Ірану не допоможуть вирішенню проблеми". Чи розуміє світ загрозу російсько-іранського зближення у військово-технологічному плані? Чи є шанс у найближчому майбутньому повалити іранський і російський режими , які вже підривають глобальну безпеку і здатні остаточно знищити її? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло — експерти підрахували, скільки в Росії залишилося іранських дронів для атак по Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини