Головна Новини Суспільство Війна з Росією Коли українські військові підуть у наступ, вони матимуть усі необхідні засоби, аби покрити всю територію Криму, - експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли українські військові підуть у наступ, вони матимуть усі необхідні засоби, аби покрити всю територію Криму, - експерт

Під час наступу українська армія, матиме озброєння, що зможе покрити будь-яку точку Кримського півострова. Таку думку, в телеефірі висловив російський публіцист зі США - Андрій Піонтковський, пишуть «Коментарі».

7 квітня 2023, 13:10
Поділіться публікацією:

Ба більше, усе те, чого просив Залужний для того, аби  українська армія досягла значних успіхів на фронті, головнокомандувач ЗСУ вже отримав.  За прогнозами публіциста, буде декілька почергових кроків.

Коли українські військові підуть у наступ, вони матимуть усі необхідні засоби, аби покрити всю територію Криму, - експерт

Для наступу у ЗСУ буде усе необхідне устаткування, яке зможе перекрити територію Криму

"Спочатку взяття Мелітополя, відрізання виходу до узбережжя. Далі створення котла для окупантів в Криму й удари  по російській армії із далекобійної артилерії", — зазначає Піонтковський.

Адже, дальність HIMARS – з 80 до 160 км збільшили саме для цього, додає експерт.

"Бен Годжес показував на своїх картах, що вони покривають майже усю територію Криму, але мають покривати усю. Для цього будуть або ATACMS, або крилаті ракети", — резюмує Піонтковський.

 

До України невдовзі прибудуть Міг-29, з новими підвісками для крилатих ракет.  А понад сотню українських пілотів проходять навчання за Заході, й уже незабаром випробують засвоєнні вміння на фронті.

"Коли українська армія піде у наступ, у неї будуть засоби покрити будь-яку точку Кримського півострова. Інакше не було б цього плану, — каже експерт.

Та, окрім комплексної підготовки,  потрібно дочекатися сприятливих погодних умов. І лише тоді вдасться розпочати наступ, підсумовує Піонтковський. За попередніми прогнозами, це станеться на початку травня.

Як писали "Коментарі", для протидії українському контрнаступу Росія залучила наркоманів. Генеральний штаб ЗСУ доповів про ситуацію на фронті.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що не лише ЗСУ готуються до контрнаступу: навіщо Кремль формує спецпідрозділи "Шторм Z". Їх планують залучити на передовій, ймовірно, вздовж лінії фронту Авдіївка – Донецьк.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини