Головна Новини Суспільство Війна з Росією Для протидії українському контрнаступу Росія залучила наркоманів
commentss НОВИНИ Всі новини

Для протидії українському контрнаступу Росія залучила наркоманів

Генеральний штаб ЗСУ доповів про ситуацію на фронті

7 квітня 2023, 09:38
Поділіться публікацією:

На Бахмутському напрямку ворог продовжує вести наступальні дії, намагається взяти під повний контроль місто Бахмут. Тут тривають жорстокі бої. Про це, з посиланням на зведення Генерального штабу Збройних сил України, повідомляють "Коментарі".

Для протидії українському контрнаступу Росія залучила наркоманів

Оборона Бахмуту триває

"Протягом минулої доби противник вів безуспішні наступальні дії в районі населених пунктів Оріхово-Василівка, Богданівка та Біла Гора, — кажуть в Генштабі. — Підрозділи сил оборони відбили 16 атак противника на цій ділянці фронту.  Від ворожих обстрілів постраждали, зокрема, Васюківка, Оріхово-Василівка, Новомаркове, Бахмут, Іванівське, Часів Яр, Новодмитрівка, Олександро-Шультине, Диліївка та Шуми Донецької області".

Тим часом, в окупованому Криму окупанти готуються до протидії українському контрнаступу. Так в населених пунктах Джанкойського району тимчасово окупованого Криму, російські загарбники залучають до будівництва фортифікаційних споруд місцеве населення. За даними українськиї військових, до інженерних робіт переважно залучаються чоловіки, більшість з яких наркомани та особи із алкогольною залежністю.

"Робітникам окупанти обіцяють грошову винагороду, проте люди її не отримують, або отримують не в повному розмірі, — повідомляє ЗСУ. — Зафіксовано випадки, коли обдурені люди відмовляються йти на подальшу співпрацю, після чого, озброєні окупанти силою примушують їх копати траншеї".

Тим часом, Путін розповів про свої плани на захоплену частину Запорізької області.

У соцмережі "злили" документи США та НАТО щодо підготовки наступу України.

А російський пропагандист Соловйов вже погрожує застосуванням тактичної ядерної зброї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини