Головна Новини Суспільство Війна з Росією Коли у війні РФ проти України настане корінний перелом: у Зеленського назвали дату
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли у війні РФ проти України настане корінний перелом: у Зеленського назвали дату

У лютому-березні 2023 року Росія має зрозуміти, що програла

8 листопада 2022, 08:00
Поділіться публікацією:

У повномасштабній війні, яку веде Росія на території України, докорінний перелом, швидше за все, настане у лютому-березні 2023 року. Як повідомляє видання "Коментарі", таку заяву в ефірі YouTube-каналу "Фейгін Live" висловив радник глави Офісу президента Олексій Арестович.

Коли у війні РФ проти України настане корінний перелом: у Зеленського назвали дату

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Чиновник прогнозує, що проблеми, що почалися у Кремля, тільки посилюватимуться. Окупанти усвідомлюють, що суттєво поступаються у гонці потенціалів.

"Вони зняли всі свої війська, всі свої ПВК, яких близько 40 тисяч людей воюють в Україні. Зняли навіть із Малі останніх, які там охороняли уранові копальні", — зазначив Арестович.

Радник голови ОП підкреслив, що РФ вже вигрібає останні ресурси і просить зброю навіть у Північної Кореї, а також має серйозні проблеми з ракетами, які намагається купити в Ірану і доставити через Каспійське море. 

Крім того, вважає Олексій Арестович, нічого хорошого не вийде з ідеєю знову запустити мобілізацію. Це вже частково розуміють у Кремлі. Тому вся ця історія "квиток – в один кінець". Якщо все триватиме так само, як зараз, то в лютому-березні настане корінний перелом. Щоб цього не допустити, російське керівництво вживає всіх заходів, щоб вибити перепочинок собі, домовитися про перемир'я, відкласти війну, а потім вдарити з новою силою.                          

Читайте також на порталі "Коментарі" — окупанти перетасовують кадри у Маріуполі: хто став новим гауляйтером.

Також видання "Коментарі" повідомляло – в Інституті вивчення війни назвали двох людей, яких залежить Путін у війні проти України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини