Головна Новини Суспільство Війна з Росією Коли "Леопарди" почнуть ремонтувати в Україні: у Rheinmetall відповіли
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли "Леопарди" почнуть ремонтувати в Україні: у Rheinmetall відповіли

У Rheinmetall повідомили, що після "літніх канікул" планують почати ремонтувати "Леопарди" в Україні

28 липня 2023, 17:45 comments1075
Поділіться публікацією:

Концерн Rheinmetall має намір розпочати роботу ремонтного центру в Україні для танків "Леопард" після "літніх канікул". Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю виданню Spiegel зробив гендиректор Rheinmetall Армін Паппергер.

Коли "Леопарди" почнуть ремонтувати в Україні: у Rheinmetall відповіли

Rheinmetall. Фото: з відкритих джерел

Армін Паппергер розповів, що наразі українці проходять навчання в Німеччині для того, щоб після повернення в Україну почати ремонтувати танки та іншу військову техніку.

Наголошується, що ремонтний центр в Україні дозволить скоротити відстань, на яку доводиться транспортувати танки та іншу військову техніку.

Як відомо, Rheinmetall створює виробниче підприємство в Україні разом із українською державною компанією "Укроборонпром" і матиме у ньому мажоритарний пакет акцій. З виробничої лінії в Україні сходитимуть боєприпаси, бронемашини та основні бойові танки Panther.

Згодом планується, що завод вироблятиме до 400 бойових танків на рік і ремонтуватиме бронемашини Fuchs. На початку липня повідомлялося, що спільне підприємство запустить роботу протягом наступних 12 тижнів.

Зазначимо, що німецький озброєний концерн Rheinmetall не планує відмовлятися від планів будівництва заводу в Україні, незважаючи на погрози Росії. Таку заяву зробив гендиректор німецького збройового концерну Rheinmetall Армін Паппергер. За його словами, новий завод буде огороджено системами протиповітряної оборони власного виробництва.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у відповідь на те, що німецька компанія Rheinmetall, яка спеціалізується на виготовленні зброї, оголосила, що збирається побудувати завод в Україні, на це повідомлення в традиційній для нього останнім часом неадекватній манері відреагував колишній президент Росії, заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв. Про що говорять плани німців та медведєвські погрози? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.spiegel.de/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини