Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ключове місто Донбасу: у ЗСУ відповіли, чи справді окупант уже зайшов у Торецьк
commentss НОВИНИ Всі новини

Ключове місто Донбасу: у ЗСУ відповіли, чи справді окупант уже зайшов у Торецьк

Українські захисники запевняють, що у самому місті ворога немає, але бої точаться вже на околицях

11 липня 2024, 14:28 comments1129
Поділіться публікацією:

Українські захисники зараз ведуть бої на околицях міста Торецьк Донецької області. Але всі чутки, які поширюються в мережі про те, що супротивник пробрався до міста, не відповідають дійсності. На сьогоднішній день у місті окупантів немає. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів речник ОСГВ "Хортиця" Назар Волошин.

Ключове місто Донбасу: у ЗСУ відповіли, чи справді окупант уже зайшов у Торецьк

ЗСУ. Фото: з відкритих джерел

"Ситуація на цьому напрямку досить суттєво не змінилася. Ворог проводить бойові дії на околицях міста. Ворога в місті немає", — висловився спікер.

Однак, за словами Назара Волошина, окупанти надто активно застосовують за цим населеним пунктом авіацію, зокрема КАБи та некеровані авіаракети.

"За тільки минулу добу за цим напрямом, у тому числі і в районі Торецька, ворог здійснив понад 200 обстрілів з різних видів озброєння. І за минулу добу там відбулися 24 ворожі атаки — це Північне, Нью-Йорк, Торецьк і Деліївка", — продовжив військовий.

Назар Волошин зазначив, що РФ має намір зайти до міста, взяти його під контроль.

"Однак Сили оборони роблять все можливе, дають адекватну відповідь ворогові. І на цьому напрямі ворог зазнав втрат — це понад 40 осіб особового складу, кілька гаубиць та автомобіль. Втім, остаточні підрахунки будуть наприкінці доби", — резюмував спікер.

Зазначимо, сьогодні аналітики проекту DeepState повідомили тривожні новини про те, що російські війська зуміли окупувати Євгенівку Донецької області та просунулися біля Юріївки.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи справді ЗСУ пішли у контратаки: у США розповіли, що відбувається на фронті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини