Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кива, Татарський т а Сальдо. Стало відомо, хто стоїть за резонансними вбивствами та отруєнням
commentss НОВИНИ Всі новини

Кива, Татарський т а Сальдо. Стало відомо, хто стоїть за резонансними вбивствами та отруєнням

Ряд ЗМІ з посиланням на свої джерела повідомили, що за резонансними вбивствами зрадників та ворогів України стоять спецслужби, повідомляє портал «Коментарі»

6 лютого 2024, 18:49
Поділіться публікацією:

За вбивством екс-нардепа, зрадника Іллі Киви та російського терориста Владлена Татарського стоять працівники СБУ.

Кива, Татарський т а Сальдо. Стало відомо, хто стоїть за резонансними вбивствами та отруєнням

Вороги України є законними цілями

Зокрема, відео операцій спецслужб оприлюднив телеграм-канал "Кровна помста". На ньому чоловік, що називає себе "генералом кривавої помсти" розповів, що співробітники СБУ також ліквідували генпрокурора так званої "ЛНР" Сергія Горенка та депутата-терориста з "ЛНР" Олега Попова, а також інших ворогів України. За його словами, спецслужби активно працюють на Херсонському і Запорізькому напрямках. Саме вони стоять за отруєнням так званого "губернатора" Херсонщини Володимира Сальдо. Також начебто саме спецслужби організували замахи на екс-нардепа Олега Царьова та терориста Захара Прілєпіна.

При цьому Уніан із посиланням на свої джерела підтвердило, що одним із напрямків роботи СБУ є ліквідація ворогів України.

"Всі ці воєнні злочинці, вбивці, прислужники росіян є абсолютно законними цілями. Тому що вони відповідають за масові вбивства, терор і репресії, які окупанти вчиняють на захоплених українських територіях",
– додало джерело.

Нагадаємо портал "Коментарі" повідомляв, що Ілля Кива був вбитий у Підмосков'ї 6 грудня 2023 року. За ним останні три тижні стежили невідомі особи. Кива щовечора виходив у парк на прогулянки. У день загибелі політик переміщався звичним для себе маршрутом. Його вбили двома пострілами. Спочатку Киву поранили у груди, а потім добили вистрілом у голову.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що після вбивства у Підмосков'ї колишнього народного депутата України, зрадника Іллі Киви сенатори Ради Федерації Росії планують розробити пропозиції з захисту російських політиків і громадських діячів, яким можуть загрожувати українські спецслужби.

Портал "Коментарі" розповідав, що компанія Active Group провела соціологічне дослідження у якому запитала респондентів про їх ставлення до діяльності українських спецслужб на території інших держав щодо ліквідації зрадників України. 85% українців підтримують ліквідацію зрадників в інших країнах. З них 70% вказують, що це може бути на території будь-якої держави, тоді як інші 15% вважають за необхідне вбивати зрадників на у Росії та на території її сателітів. Проти вбивства висловилось 4,6% опитаних українців, а ще 10,4% вказали, що їм важко відповісти на питання.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.unian.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини